Δευτέρα , 25 Οκτώβριος 2021
Παναθηναϊκός: Κινείται από τώρα για την απόκτηση του Μεντόσα

Παναθηναϊκός: Κινείται από τώρα για την απόκτηση του Μεντόσα

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στη μεταγραφική αγορά (και) για την απόκτηση εξτρέμ κι ο Πιέρ Ντρεοσί έχει εστιάσει εδώ και καιρό στην περίπτωση του Κολομβιανού winger της Αμιάν (κλαμπ της Ligue2), Στίβεν Μεντόσα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, για τον 28χρονο εξτρέμ έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον και δύο ομάδες της γαλλικής Ligue1 (η μία εξ αυτών είναι η Ναντ), όμως παρά το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός είναι υψηλός, ο Γάλλος general manager του «τριφυλλιού» προσπαθεί να «καπαρώσει» τον παίκτη από τώρα, πρώτα απ’ όλα, με ορίζοντα… καλοκαιρινό.

Δηλαδή να αποσπάσει αρχικά την υπογραφή του σε συμβόλαιο με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2021 κι εν συνεχεία (εφόσον το πετύχει) να απευθυνθεί στην Αμιάν για να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός από τώρα αντί ενός μικρού ποσού. Ούτως ή άλλως ο Μεντόσα έχει τεθεί εσχάτως εκτός αγωνιστικών πλάνων στην Αμιάν απ’ τη στιγμή που αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι αποδοχές του Κολομβιανού στη γαλλική ομάδα είναι περίπου 700.000 ευρώ μεικτά, ήτοι 450.000 σε «καθαρές» αποδοχές. Συμβόλαιο που είναι κοντά σ’ αυτά της «πρώτης ταχύτητας» του Παναθηναϊκού.


Πηγή