Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Παναθηναϊκός: Στο χειρουργείο ο Παπαπέτρου -Ακαρπη η αγωγή για την ιγμορίτιδα, άγνωστος ο χρόνος επιστροφής | ΣΠΟΡ

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει σήμερα 31/1 ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο διεθνής Ελληνας φόργουορντ αναγκάζεται να χειρουργηθεί πριν από τη «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα, προκειμένου για να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα με την ιγμορίτιδα που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, καθώς η θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε δεν απέδωσε καρπούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Πρίφτης, στις τοποθετήσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον κυριακάτικο (30/1) αγώνα με τον Άρη για την Basket League.

Αγνωστο το πόσο θα απουσιάσει

Το χρονικό διάστημα της απουσίας του αρχηγού του μπασκετικού Παναθηναϊκού είναι άγνωστο ακόμα, ενώ στον «αέρα» είναι και η παρουσία του στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο από 18 έως 20 Φεβρουαρίου.

«Ο Παπαπέτρου σήμερα θα μπει να κάνει επέμβαση. Θα χρειαστεί κάποιο σοβαρό διάστημα, το οποίο δεν προσδιορίζεται αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να είναι δύο-τρεις εβδομάδες, μπορεί και λίγο παραπάνω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πρίφτης.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Η Εθνική Ελλάδας που… ορίζει τη μοίρα της και κρατά την τύχη στα χέρια της με ορίζοντα την πρώτη δυάδα στο Nations League

To 2-2 με την Ολλανδία στην Τούμπα όχι μόνο δεν χαλάει τα σχέδια της Εθνικής …

Daily-News.GR