Δευτέρα , 27 Ιούνιος 2022
ΠΑΟΚ: Ψηφίστε το καλύτερο γκολ της δεκαετίας

ΠΑΟΚ: Ψηφίστε το καλύτερο γκολ της δεκαετίας

Μετά την ανάδειξη της καλύτερης 11άδας για τη δεκαετία 2010-20, σειρά παίρνει αυτή του καλύτερου γκολ.

Ο ΠΑΟΚ κρατάει… ζεστό τον κόσμο του σε μια περίοδο που δεν υπάρχει δράση, δίνοντας του τη δυνατότητα να εκφραστεί μέσα από διάφορες ψηφοφορίες. Και αφού ολοκληρώθηκε αυτή για την καλύτερη 11άδα της δεκαετίας 2010-20, ακολουθεί αυτή για το καλύτερο γκολ.

Η ΠΑΕ επέλεξε 32 και καλεί τον κόσμο, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης, να πάρει θέση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

«Τι κάνει ένα γκολ ωραίο; Η σύλληψη; Η εκτέλεση; Η ασίστ; Ο σκόρερ; Ο αντίπαλος; Η σπουδαιότητα του αγώνα; Ή ακόμα, ακόμα το μέρος και η παρέα που το παρακολουθήσατε;

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει λόγος να διαλέξει κανείς. Όλα παίζουν το ρόλο τους στο πως ένα γκολ… σφινώνει στο μυαλό μας και δεν βγαίνει ποτέ.

Εμείς σας ζητάμε να ενεργοποιήσετε τις αναμνήσεις σας, να χαρείτε ξανά ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά γκολ της δεκαετίας που ολοκληρώθηκε και να ψηφίσετε το αγαπημένο ή τα αγαπημένα σας βοηθώντας το να φτάσει στην κορυφή ως το κορυφαίο της δεκαετίας. Μπορείτε να επιλέξετε;

Το… γήπεδο που καλείστε να «παίξετε» και να ψηφίσετε είναι ο λογαριασμός μας στο Instagram. Μέσα τόσο από τα post όσο κι από τα stories. Τα γκολ θα χωριστούν σε ζευγάρια και οι ψηφοφορίες θα είναι knockout. To γκολ που θα επικρατεί θα περνάει στην επόμενη φάση, μέχρι να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό.

Εμείς επιλέξαμε 32 γκολ, τα ωραιότερα που έχουν σημειωθεί από παίκτη του ΠΑΟΚ από το 2010 και μετά και εσείς είστε αυτοί που θα κρίνετε τον τελικό νικητή.

Η συνέχεια λοιπόν στο Instagram της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συντονιστείτε!».


Πηγή