Δευτέρα , 5 Δεκέμβριος 2022

Σαουδική Αραβία: Στους δρόμους οι οπαδοί μετά τη νίκη επί της Αργεντινής -Τρολάρουν τον Μέσι, εθνική αργία αύριο

Την νίκη της ιστορίας τους πέτυχαν στη Σαουδική Αραβία σήμερα στο Μουντιάλ.

Με μεγάλη ανατροπή κέρδισαν με 2-1 την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και οι πανηγυρισμοί ξέσπασαν σε όλη τη χώρα. Μία ανέλπιστη νίκη η οποία έκανε ακόμη και τον βασιλιά Σαλμάν να ανακοινώσει πως αύριο είναι αργία για όλη τη χώρα!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, δεν θα δουλέψει καμία δημόσια υπηρεσία, αλλά ούτε και ο ιδιωτικός τομέας, προκειμένου να γιορτάσουν τη νίκη τους.

Εν τω μεταξύ, οι οπαδοί που βρίσκονται στο Κατάρ δε σταμάτησαν να πανηγυρίζουν για τον ιστορικό θρίαμβο της ομάδας τους.

Ορισμένοι μάλιστα τρόλαραν και τον Λιονέλ Μέσι, πανηγυρίζοντας αλά… Κριστιάνο Ρονάλντο την επική νίκη της χώρας τους.

Σαουδική Αραβία: Ο βασιλιάς Σαλμάν κήρυξε επίσημη αργία αύριο Τετάρτη μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου

Ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας έδωσε εντολή να κηρυχθεί αργία η αυριανή ημέρα, μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επί της Αργεντινής, μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο Al Arabiya, επικαλούμενο το σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σαουδική Αραβία προκάλεσε σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, νικώντας 2-1 την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, χάρη σε μια συναρπαστική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας περίπλοκη τη συνέχεια της ομάδας του Λιονέλ Σκαλόνι στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο βασιλιάς Σαλμάν ενέκρινε πρόταση του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν να εορταστεί με αργία η νίκη της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής, σύμφωνα με το SPA.

Η αργία αφορά τους εργαζόμενους τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα και αφορά εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.


Πηγή