Κυριακή , 13 Ιούνιος 2021
Σε συναγερμό η Premier League εξαιτίας του κορονοϊού

Σε συναγερμό η Premier League εξαιτίας του κορονοϊού

Σε… συναγερμό η Premier League, μετά τα 18 νέα κρούσματα κορονοϊού. Άλλωστε, είχε προηγηθεί η αναβολή του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον. Παράλληλα, τεράστια αύξηση κρουσμάτων παρατηρείται και στις μικρές κατηγορίες, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή δέκα αγώνων.

Η ανησυχία είναι έκδηλη, μιας και τονίζεται πως τα πρωτόκολλα ασφαλείας δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Παρά την αύξηση των κρουσμάτων τόσο η Premier League όσο και η EFL έχουν τονίσει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για διακοπή της σεζόν.

Παράλληλα, μια κυβερνητική πηγή επιβεβαίωσε ότι προς το παρόν δεν σχεδιάζει να αλλάξει τα πλάνα της παρά την εκτόξευση των κρουσμάτων Covid-19 στο Νησί. Ωστόσο, υπάρχουν φόβοι πως θα υπάρξουν αρκετές αναβολές στον τρίτο γύρου του κυπέλλου Αγγλίας στις 8 Ιανουαρίου, ενώ η Τσέλσι είναι στο… περίμενε για το αν θα διεξαχθεί το ματς με τη Σίτι την Κυριακή.

«Εχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στα πρωτοκόλλα και τους κανόνες, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο όλες οι ομάδες τα εφαρμόζουν» τονιζόταν από την Premier League, αφήνοντας έτσι στην άκρη τα σενάρια για μινι διακοπή δυο εβδομάδων.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή