Σάββατο , 17 Σεπτέμβριος 2022

Συγκινεί ο Lewis Hamilton μιλώντας για την ψυχική του υγεία -«Κάποιες μέρες είναι δύσκολες…»

Συγκίνησε ο σταρ της Formula-1, Lewis Hamilton, μιλώντας για την ψυχολογική του κατάσταση.

Ο Βρετανός σταρ της Mercedes, με ανάρτησή του στο Instagram, παραδέχθηκε ότι «παλεύει συναισθηματικά», στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στους φαν του.

Ο Hamilton δεν φοβήθηκε ποτέ να αναφερθεί ανοικτά σε θέματα ψυχικής υγείας, για τα οποία άλλωστε έχει μιλήσει και στο παρελθόν, αναφερόμενος στη «μάχη» με τους προσωπικούς του δαίμονες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι ήδη μία πολύ δύσκολη χρονιά, με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Κάποιες μέρες είναι δύσκολο να παραμείνω θετικός. Έχω παλέψει ψυχικά και συναισθηματικά για πολύ καιρό και συνεχίσω, είναι μια διαρκής προσπάθεια, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε και να πετύχουμε», δήλωσε ο Hamilton.

«Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι είναι ΟΚ να νιώθετε όπως νιώθετε, απλώς να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι και θα το ξεπεράσουμε! Ένας φίλος μου θύμισε σήμερα ότι είσαι τόσο δυνατός και μπορείς να κάνεις ο,τιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας. Ας θυμόμαστε να ζήσουμε με ευγνωμοσύνη ακόμη μια μέρα που θα ανατείλει. Σας στέλνω αγάπη και φως», επισήμανε στην ανάρτησή του ο Lewis Hamilton.

Το προηγούμενο συγκινητικό μήνυμα του Hamilton

Ο Hamilton είχε στείλει ένα παρόμοιο μήνυμα και πέρυσι το καλοκαίρι, δηλώνοντας: «Αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που παλεύει αυτή τη στιγμή, θέλω απλώς να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ, αλλά ξέρω ότι θα το ξεπεράσουμε. Έχετε τόσες πολλές δυνατότητες μέσα σας, που μπορεί να μην το γνωρίζετε καν. Έχετε τόσα πολλά να δώσετε στον κόσμο. Είσαι ξεχωριστός και μοναδικός, δεν υπάρχει κανένας σαν εσένα, ό,τι κι αν πει ο οποιοσδήποτε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Να είσαι τολμηρός, να είσαι δυνατός, να είσαι εσύ, είσαι όμορφος από κάθε άποψη, ας είμαστε υπέροχοι μαζί. Ελπίζω οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν κάποια μέρα, σε αυτή ή στην άλλη ζωή. Σου στέλνω αγάπη, φως και θετικότητα για το Σαββατοκύριακο σου», είχε πει.


Πηγή