Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Άιντραχτ-Τόπμελερ: «Δεν πρόκειται για εκδίκηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, καλός παίκτης ο Ιωαννίδης»

Αρκετά ορεξάτος εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (Πέμπτη 30/11, 22:00 – «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ»), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League, ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντίνο Τόπμελερ.

Ο 43χρονος τεχνικός μίλησε τόσο για την αυριανή αναμέτρηση που θα κρίνει την πρώτη θέση του γκρουπ, με τον ΠΑΟΚ στους 10 βαθμούς και την Άιντραχτ στους 9, όσο και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Φώτη Ιωαννίδη, τον διεθνή φορ του Παναθηναϊκού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, που έχει χάσει μόλις δύο παιχνίδια στη σεζόν. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας και να δείξουμε ψυχραιμία. Δεν πρόκειται ωστόσο για εκδίκηση για το πρώτο παιχνίδι, απλά θέλουμε να κατακτήσουμε την κορυφή», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Τόπμελερ, κάνοντας σαφή αναφορά και στην ήττα με 2-1 που είχε γνωρίσει η ομάδα του στην Τούμπα στις 5 Οκτωβρίου.

Αναφερόμενος στον εκ των αρχηγών Ρόμπιν Κοχ, ο Τόπμελερ ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει διαθέσιμο τον κεντρικό αμυντικό του για αύριο αλλά «…αισιοδοξούμε ότι θα επιστρέψει την Κυριακή, στον αγώνα με την Αουγκσμπουργκ». Για να καταλήξει μιλώντας για τον Ιωαννίδη: «Τον ξέρω τον παίκτη. Έχω μάθει από το παρελθόν μου, όμως, και δεν μπαίνω στη διαδικασία να το συζητήσω τώρα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά αφορά το μέλλον και όχι το παρόν».

Τους ποδοσφαιριστές των «αετών» εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ούγκο Λάρσον. «Για τέτοια παιχνίδια ήρθα στην Άιντραχτ. Μπορεί να προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα, με την ήττα από τη Στουτγάρδη (1-2), αλλά θέλουμε να αναπληρώσουμε την ήττα του πρώτου αγώνα στην Ελλάδα», τόνισε ο 19χρονος μέσος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι αφού επεσήμανε για τον εαυτό του ότι «… μου κάνει λίγο εντύπωση που παίζω πολύ κι έχω προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο, τόσο γρήγορα. Όλη η ομάδα με υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο», κατέληξε μιλώντας για τη βοήθεια που περιμένει αυτός κι η Άιντραχτ από τους φίλους της ομάδας: «Μερικές φορές σε κάνουν να τρέχεις και να παλεύεις περισσότερο σε δύσκολα παιχνίδια. Μας βοηθούν πολύ και ελπίζω να δημιουργήσουν μία τέτοια ατμόσφαιρα αύριο».


Πηγή