Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Άντονι: Νέες σοβαρές καταγγελίες από την πρώην σύντροφό του -«Θα πεθάνουμε μαζί εγώ, εσύ και ο γιος μας»

Η πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, προέβη σε νέες καταγγελίες για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

Η Γκαμπριέλα Καβαλίν μιλώντας στη Record κατήγγειλε ότι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ απείλησε ότι θα την σκοτώσει, ενώ την κρατούσε και αιχμάλωτη.

Η Γκαμπριέλα Καβαλίν είχε καταγγείλει τον Άντονι πριν από μερικές εβδομάδες στην αστυνομία του Σάο Πάολο για βιαιοπραγία, σωματική βλάβη και απειλές. Η νεαρή DJ και influencer αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ είχε απειλήσει να την σκοτώσει την περίοδο που ήταν έγκυος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με έσπρωξε στη πόρτα του αυτοκινήτου»

«Μου επιτέθηκε, με έσπρωξε στην πόρτα του αυτοκινήτου. “Τελείωσε”, μου είπε. “Αν δεν θέλεις να είσαι μαζί μου, δεν θέλεις να είσαι με κανέναν πια. Όλα θα σταματήσουν εδώ για σένα. Θα πεθάνουμε μαζί, εγώ, εσύ και ο γιος μας”. Εκείνη την ώρα πέθανα. Πανικοβλήθηκα, άρχισα να κλαίω πολύ. Γέννησα σε 30 ώρες. Η μεγαλύτερη θλίψη της ζωής μου και επίσης η μεγαλύτερη ενοχή μου», ανέφερε η Καβαλίν. Πρόσθεσε πως της είχε επιτεθεί πρώτη φορά όταν εκείνη είχε κάνει προσθετική στήθους.

«Δεν ανέπνεα, νόμιζα ότι θα πέθαινα»

«Σε εκείνο το σημείο δεν ανέπνεα αρκετά και νόμιζα ότι θα πέθαινα. Άρχισε να βλέπει ότι ήταν σοβαρό και σταμάτησε. Κάλεσε έναν υπάλληλο της ομάδας και ζήτησε από δύο γιατρούς να έρθουν στο διαμέρισμά μου. Μου έσπασε τη βαλίτσα, μου πήρε την τσάντα, το διαβατήριό μου. Μου έσπασε το κινητό, δεν με άφηνε να φύγω. Ήμουν φυλακισμένη από τις 10 το βράδυ έως τις 3:30 σχεδόν το πρωί. Αυτό το αποκαλώ ιδιωτική αιχμαλωσία. Ήθελα απλώς να φύγω από εκεί και μου είπε ότι δεν θα φύγω μέχρι να τα σβήσω όλα όσα είχα τραβήξει σε βίντεο. Νομίζω ότι η μητέρα του κάλεσε τον φυσικοθεραπευτή του και ζήτησε βοήθεια. Κανείς δεν μπορούσε να το ελέγξει», είπε η influencer.

Τέλος, σημείωσε: «Αν χρειαστεί, θα ψάξω για μάρτυρες, θα πάω στα γραφεία της Γιουνάιτεντ να βρω τον υπάλληλο που κάλεσε τους γιατρούς, τις κάμερες ασφαλείας. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί. Θα πάω στην Αγγλία και θα τον καταγγείλω για επίθεση, ιδιωτική αιχμαλωσία, συναισθηματική κακοποίηση, και ό,τι άλλο μου έκανε».


Πηγή