Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Άρης: Αναζήτηση στην ελληνική αγορά για προπονητή - Στο «κάδρο» και ο Καμπιάσο

Άρης: Αναζήτηση στην ελληνική αγορά για προπονητή – Στο «κάδρο» και ο Καμπιάσο

Το τέλος της συνεργασίας μεταξύ Άρη και Μίκαελ Ένινγκ σήμανε ο αποκλεισμός από την άσημη Κόλος Κοβαλίβκα, μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στα πλαίσια του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας είχαν σύσκεψη μετά από αυτό το αποτέλεσμα και αποφάσισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα να απομακρύνουν τον Γερμανό τεχνικό, τον οποίον θεωρούν ως τον βασικό υπεύθυνο της αποτυχίας. Τη σημερινή προπόνηση θα αναλάβει ο Τόλης Τερζής, ο οποίος πιθανότατα θα είναι στον πάγκο της ομάδας και για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο.

Πλέον, η διοίκηση βρίσκεται μπροστά στην ανάγκη να βρει αντικαταστάτη, με την αναζήτηση να επικεντρώνεται κυρίως στην ελληνική αγορά. Ή, σε τεχνικό από το εξωτερικό, που έχει ελληνική εμπειρία.

Ήδη ακούγονται τα ονόματα των Τραϊανού Δέλλα (που έχει περάσει από τον Άρη και ως ποδοσφαιριστής), Γιάννη Αναστασίου και Άκη Μάντζιου, ενώ από τη Θεσσαλονίκη προκύπτει προκύπτει και το όνομα του Εστεμπάν Καμπιάσο.

Μάλιστα, το όνομα του Αργεντινού, που είχε κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και πολλοί -ιδίως στον Πειραιά- θεωρούν ότι μπορεί να γίνει εξαιρετικός προπονητής, φέρεται να έχει πέσει… στο τραπέζι και στο παρελθόν. Βεβαίως, σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας αποτελεί η μικρή του εμπειρία.


Πηγή