Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Άρης: Βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού -Δύο μέρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα έχει τον Μάνταλο στη διάθεσή της

Ένα απρόοπτο περιελάμβανε η σημερινή (8/4) προπόνηση των παικτών του Άρη που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε πως στα καθιερωμένα τεστ, ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα κι ο ποδοσφαιριστής μπήκε ήδη σε καραντίνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι αυτό, δύο ημέρες πριν το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ (Κυριακή 10/4, 19:30 – Ολυμπιακό Στάδιο), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης, που θα είναι πρωινή και θα γίνει στο «Δασυγένειο», ο Χερμάν Μπούργος θα ανακοινώσει την αποστολή που στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο (9/4) το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (10/04), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις κατοχής μπάλας, αμυντική και επιθετική τακτική).

  • Κατά τον εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκε ένα θετικό δείγμα, που αφορά ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, ο Μάνταλος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα

Όλα κύλησαν ομαλά στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε, όπως αναμενόταν, στο κανονικό πρόγραμμα.

Έτσι οι απουσίες της Ένωσης ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή (10/4) περιορίζονται στις δύο: οι Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και δεν θα βρίσκονται στην αποστολή, η οποία θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της αυριανής απογευματινής (17:00) προπόνησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε εκ νέου σήμερα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο έχει καταθέσει «ηγεμονική» πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Ρούντι Γκαρσία. «Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόταση» έλεγαν κατηγορηματικά οι «κιτρινόμαυροι».

Η περίπτωση του διάσημου Γάλλου προπονητή αποτελεί «ταβάνι» για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και με τις συνεχείς διαψεύσεις η ΑΕΚ προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Η αναζήτηση για τον άνθρωπο που θα καθήσει στον πάγκο της ομάδας στον πρώτο επίσημο αγώνα της στην «Αγιά Σοφιά» συνεχίζεται και, όταν ακούγονται ονόματα σαν του Γκαρσία, ο κόσμος της κάνει όνειρα, τα οποία πιθανότατα θα αποδειχθούν ανεκπλήρωτα.


Πηγή