Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Άρης: Κοντά στην επιστροφή στον πάγκο των «κίτρινων» ο Άκης Μάντζιος

Ο Άκης Μάντζιος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο  νέος προπονητής του Άρη.

Οι «κίτρινοι» είναι σε αναζήτηση του διαδόχου του Απόστολου Τερζή, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του έπειτα από τη χθεσινή (27/8) ήττα στη Λαμία κι ενώ είχαν προηγηθεί ο αποκλεισμός από τη Ντιναμό Κιέβου και η ήττα από τον ΟΦΗ.   

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παραίτηση του Τερζή έγινε αποδεκτή από τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος αμέσως στράφηκε σε έναν παλιό γνώριμο, τον Άκη Μάντζιο. Υπό τις οδηγίες του, ο Άρης είχε καταγράψει την καλύτερη πορεία στη ιστορία του στη Super League, τερματίζοντας δεύτερος στην κανονική διάρκεια της σεζόν 2020/21 και τρίτος έπειτα από τη διαδικασία των Play Off.

Πιθανό δεύτερο «ντεμπούτο» για τον Μάντζιο στον Άρη την Κυριακή

Σε συνολικά 66 ματς που κάθισε στον πάγκο του Άρη από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022, ο 53χρονος είχε απολογισμό 30 νίκες, 17 ισοπαλίες και 19 ήττες με τέρματα 71 υπέρ και 53 κατά. Αν όλα κυλίσουν ομαλά, ο Μάντζιος θα κάνει το (δεύτερο) ντεμπούτο του την ερχόμενη Κυριακή (3/9, 20:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, απέναντι σε μία άλλη πρώην ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης. 


Πηγή