Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Άρης: Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για απειλητικά μηνύματα στον Γουίλιαμς -«Θα είσαι νεκρός σαν τον Άλκη»

Κινητοποίηση για τον εντοπισμό και την τιμωρία ανθρώπου που απείλησε, μέσω διαδικτύου, τη ζωή του Ζίριους Γουίλιαμς δρομολόγησε σήμερα η ΚΑΕ Άρης.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δημοσιοποίησε σχετικά μηνύματα που δέχτηκε σε προφίλ του στα social media, μετά την εντός έδρας νίκη των «κιτρινόμαυρων» , για την 23η αγωνιστική της Basket League, επί του ΠΑΟΚ (20/4), με συνέπεια οι διοικούντες την ομάδα να απευθυνθούν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Θεσσαλονικείς γνωστοποίησαν την κίνησή τους αναφέροντας σε ανακοίνωσή: «H ΚΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του ανθρώπου ο οποίος έστειλε απειλητικό μήνυμα κατά της ζωής του αθλητή μας, Ζίριους Γουίλιαμς.

Έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις απειλές που εκτόξευσε προς τον Αμερικανό φόργουορντ της ομάδας μας».

Τι ανέφερε το απειλητικό μήνυμα προς τον μπασκετμπολίστα του Άρη

Σύμφωνα με το screenshot του ίδιου του παίκτη, το μήνυμα ανέφερε: «Πόνος. 32 πόντοι διαφοράς στο πρώτο παιχνίδι. Αφεντικά της φάπας. Την επόμενη χρονιά δεν θα έχουν λεφτά να σου δώσουν και θα φύγεις. Η πόλη είναι ασπρόμαυρη. Και αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα, τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εισαγγελική παρέμβαση για τα απειλητικά μηνύματα

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η καταγγελία του Ουίλιαμς, ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα.

Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της απειλής και με τις επιβαρυντικές διατάξεις που προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος.


Πηγή