Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Παίρνει άδεια ο Άρης και παίζει κανονικά Ευρώπη τη νέα σεζόν

Άρης: Το ban επηρεάζει και τις ανανεώσεις

Ο Άρης βρίσκεται στα μισά του δρόμου αναφορικά με την άρση της (πρώτης) ποινής απαγόρευσης μεταγραφών καθώς συμφώνησε με τους δύο από τους τέσσερις πιστωτές οι οποίοι έχουν στα χέρια τους τελεσίδικες αποφάσεις.

Είναι σαφές ότι οι «κίτρινοι» δεν έχουν σύμμαχο τον χρόνο καθώς ήδη βρισκόμαστε στα μέσα του Ιούλη, το πλάνο της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο προβλέπει την έναρξη της προετοιμασίας σ’ έναν μήνα και σ’ αυτό το διάστημα θα πρέπει να δημιουργηθεί μια ομάδα από την αρχή.

Ανεξάρτητα από τις επαφές που γίνονται με παίκτες, με την προοπτική της άρσης του ban, είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το ζήτημα επηρεάζει και το ζήτημα των ανανεώσεων. Διότι οι παίκτες με τους οποίους βρίσκονται σε συζητήσεις οι Θεσσαλονικείς θέλουν να είναι σίγουροι για το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Χαβιέρ Ματίγια με τον οποίον οι διαπραγματεύσεις πέρασαν από… πολλά κύματα αλλά στην τελευταία συζήτηση που είχε με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή της ΠΑΕ, Άγγελο Χαριστέα, του εξέφρασε τους προβληματισμούς του επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Χουλιάν Κουέστα. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι στο τελευταίο 24ώρο υπήρξαν επαφές οι οποίες «μάζεψαν» την οικονομική απόσταση που χώριζε τις δύο πλευρές (δίχως αυτό να σημαίνει ότι βρέθηκε σημείο ταύτισης), είναι σαφές όμως ότι πλέον όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον Άρη.

Αντιθέτως, στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Μιχάι Κόρχουτ προβλέπεται να αποχαιρετήσει τον Άρη καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ούγγρος αμυντικός έχει αποφασίσει τον επαναπατρισμό του με πιο πιθανό σενάριο αυτό της επιστροφής του στην Ντέμπρετσεν.

Σε ότι αφορά τον Μπρούνο Γκάμα, η μεγάλη οικονομική διαφορά ουσιαστικά αφαίρεση κάθε πιθανότητα τελικής συμφωνίας. Μόλις ολοκληρωθούν κι αγώνες, οι «κίτρινοι» θα συζητήσουν εκ νέου με τον Πορτογάλο δίχως όμως να διαφαίνεται αχτίδα συμφωνίας. Εκτός κι αν ο Μπρούνο Γκάμα προσαρμόσει τις απαιτήσεις του στις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή