Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

«Έκλεισε» στη Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι -Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Μπάγερν Μονάχου

Από το πρωί του Σαββάτου (16/07) διέρρευσε ότι Μπάγερν και Μπαρτσελόνα έφτασαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στους Καταλανούς.

Η μετακίνηση αυτή θα γίνει έναντι του ποσού των 50 εκατ. ευρώ (ένα μικρό μέρος των χρημάτων αφορά μπόνους επίτευξης στόχων).

Ο Πολωνός στράικερ βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση των Βαυαρών, όπου και αποχαιρέτησε συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ, μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κορυφαιος στράικερ του κόσμου την τελευταία διετία αναμένεται να «πετάξει» την Κυριακή (17/07) με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της «Μπαρτσα».

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προκειμένου να συμμετάσχουν σε τουρνουά, στο οποίο θα παίξουν ακόμη και οι Ρεάλ, Γιουβέντους, Κλαμπ Αμέρικα και Κλαμπ Γουαδαλαχάρα.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ο αρχηγός της Εθνικής Πολωνίας θα περάσει από ιατρικά τεστ στο Μαϊάμι κι αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει το νέο του τετραετές συμβόλαιο στους «μπλαουγκράνα».


Πηγή