Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Διεθνής Έλληνας δεν έπαιξε επειδή είχε κορονοϊό - Γιατί ο Σεμέδο θα πληρώσει 100.000 ευρώ

Έρχονται ανακοινώσεις για έξι νέα συμβόλαια στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός στο προσεχές χρονικό διάστημα πρόκειται να επικοινωνήσει επίσημα τα καλά νέα για τα νέα συμβόλαια των Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Καμαρά, Μπα, Σισέ και Μασούρα.

Όπως είχε γίνει από τον Οκτώβριο κάτοικος Πειραιά μέχρι το 2024 θα μείνει ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς ο Ολυμπιακός «έδεσε» με νέο συμβόλαιο τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ ουσιαστικά το «ανακοίνωσε» μέσω των social media του, όταν και έκανε respost σχετική ανάρτηση.  Σχετική επιβεβαίωση είχε προκύψει και από τον Μαρτίνς, με δηλώσεις του στην Πορτογαλία.

Εκτός από το νέο συμβόλαιο του Σεμέδο όμως έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για τα νέα και αναβαθμισμένα συμβόλαια και άλλων παικτών. Αυτοί είναι οι Παπέ Σισέ, Μπα, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς και Μασούρας. Οι επίσημες ανακοινώσεις προβλέπεται να γίνουν το προσεχές διάστημα και ίσως μέχρι τον Γενάρη. Το νέο συμβόλαιο του Μασούρα θα έχει ισχύ έως το 2024 και φυσικά με αυξημένες απολαβές. Του Ραντζέλοβιτς το προηγούμενο συμβόλαιό του ήταν έως το 2023. Των Μπα και Καμαρά τα συμβόλαια (τα προηγούμενά τους) είναι επίσης έως το 2023 και του Σισέ έως το 2022.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή