Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Μαρτίνς για το Ολυμπιακός - Ομόνοια: Εχουμε ποιότητα, είμαστε πολύ καλά και θέλουμε να προχωρήσουμε

Μαρτίνς: Ήρθαμε στη Μασσαλία για να νικήσουμε

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια για πρόκριση στα νοκ άουτ ματς του Champions League, όπως παραδέχθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη σημερινή (30/11) συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (1/12, 22:00) αγώνα με την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» παραδέχθηκε ότι ο Μάριος Βρουσάϊ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Μασσαλία με στόχο μόνο τη νίκη κι ακόμη ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά πήγε στην Γαλλία μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για τον Βαλμπουενά κι αν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση απέναντι στην παλιά του ομάδα, ο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος: «Δεν θα παίξει, ήρθε για να υποστηρίξει την ομάδα».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο στόχο των Πειραιωτών στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ, η οποία παίζει το «τελευταίο της χαρτί» για να μείνει «ζωντανή» στο παιχνίδι της 3ης θέσης.

«Φυσικά και θέλουμε να μείνουν ζωντανές οι ελπίδες για να προχωρήσουμε. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, αλλά γνωρίζουμε ότι εξαρτώμαστε από το άλλο αποτέλεσμα (σ.σ. Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι).

Ακόμα και αν όλα πάνε καλά όπως τα θέλουμε εκεί, δεν θα έχει αξία αν δεν κερδίσουμε. Αν μια ομάδα πει ότι πάει για την ισοπαλία, το πιο πιθανό είναι να χάσει. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό που προσπαθεί σε κάθε αγώνα ο Ολυμπιακός, τη νίκη.»

Για το τι μπορεί να σημαίνει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του μια ομάδα που έχει 0/4 και δεν έχει σκοράρει ακόμη, ο Πορτογάλος απάντησε: «Ειλικρινά θα απαντήσω ότι τα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Πόρτο είναι ισορροπημένα. Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή ομάδα, κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Η Μαρσέιγ αξίζει τον σεβασμό μας παρότι δεν έχει σκοράρει. Το αποδεικνύει στο γαλλικό πρωτάθλημα.»

Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει, απάντησε: «Ο Μάριος Βρουσάι έχει εξαιρετική εξέλιξη, είναι πονοκέφαλος για εμένα. Τον γνωρίζουμε καλά, τον παρακολουθούσαμε, είμαι ανοικτός σε παίκτες που ανταποκρίνονται καλά.

Ναι, έχει πιθανότητες για το αυριανό παιχνίδι. Η επιστροφή του Χολέμπας και του Αραμπί είναι σημαντικές, μας δίνουν λύσεις. Ο Ελ Αραμπί είναι ο εκτελεστής μας, είναι καταπληκτικός. Ο Χολέμπας όπως είδατε είναι κι αυτός σημαντικός, αναγκαστήκαμε να τον αντικαταστήσουμε με τον Ραφίνια.»


Πηγή