Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έφτασε στον Προμαχώνα ο Σάκχοφ με τη γυναίκα και το μωρό τους: «Προσευχόμουν να μη γεννήσω στο καταφύγιο»

Στο τελωνείο του Προμαχώνα έφτασε το μεσημέρι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γεβγιέν Σάκχοφ μαζί με τη σύζυγό του και το μωρό τους που γεννήθηκε στο Κίεβο.

Η σύζυγος του Σάκχοφ, Αλόνα, έφερε στον κόσμο σε νοσοκομείο του Κιέβου, ένα πανέμορφο κοριτσάκι βάρους 3.410 γραμμαρίων και ύψους 53 εκατοστών, την Αμέλια. Το ευχάριστο αυτό γεγονός ήρθε ενώ ο παίκτης της ΑΕΚ βρισκόταν στην Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα η Ρωσία βομβάρδιζε το Κίεβο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η περιπέτεια για το ζευγάρι είχε αίσιο τέλος, με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή να πηγαίνει οδικώς στην Ουκρανία για να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του.

Σύζυγος Γεβγιέν Σάκχοφ: «Προσευχόμουν να μη γεννήσω στο καταφύγιο»

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη που ήρθαμε. Εδώ στην Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μας, επιτέλους νιώθω ασφαλής και ήρεμη», είπε σε δηλώσεις της η Αλόνα σύμφωνα με το thesstoday. «Γέννησα σε νοσοκομείο στο Κίεβο, αλλά ήμουν συνέχεια στο καταφύγιο. Προσευχόμουν στον Θεό να μη γεννήσω στο καταφύγιο», συνέχισε.

Πλέον όλη η οικογένεια του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε ασφαλές έδαφος και αναμένεται να επιστρέψουν μαζί στη βάση τους στην Αθήνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή