Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ήρεμος ο Μουρίνιο παρά τον αποκλεισμό- σοκ της Γιουνάιτεντ

Παρά τον αποκλεισμό από την Ντέρμπι για το Λιγκ Καπ, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν σχετικά ήρεμος και μεταξύ άλλων τόνισε πως τα πράγματα για την ομάδα του έγιναν πιο δύσκολα μετά την αποβολή του Ρομέρο. Τι είπε για Πογκμπά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Γιουνάιτεντ αρχικά αναφέρθηκε στον αποκλεισμό-σοκ από την Ντέρμπι τονίζοντας τα εξής: «Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει από το ημίχρονο το ματς, αλλά δεν το κάναμε. Είπα στο ημίχρονο ότι και στον προηγούμενο αγώνα, πως πρέπει να πάμε να τελειώσουμε το παιχνίδι… Μετά την κόκκινη τα πράγματα έγιναν δύσκολα, αλλά προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στα πέναλτι κάποιος πρέπει να χάσει. Μετά από το έκτο και το έβδομο πέναλτι γνώριζα ότι θα είχαμε πρόβλημα με τον Τζόουνς και τον Μπεγί», ανέφερε ο Μουρίνιο για τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ.

Για την υπόθεση Πογκμπά: «Το μόνο που ισχύει είναι ότι πήρα την απόφαση ο Πογκμπά να μην είναι δεύτερος αρχηγός. Είμαι ο προπονητής και είναι μία απόφαση που μπορώ να πάρω χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσω κάτι».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή