Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ήττα και αποκλεισμός για τις «ρεζέρβες» της Λίβερπουλ

Μια διοργάνωση λιγότερη πλέον για την Λίβερπουλ, η οποία γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, ύστερα από εκείνη από την Σίτι, καθώς ηττήθηκε εκτός από την Γουλβς και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Αγγλίας. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πήρε μίνι-εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα και δίνει πλέον τη δυνατότητα στους Reds να κάνουν μεγαλύτερο focus στην Premier League.

Η Λίβερπουλ έχασε μόλις στο 6ο λεπτό τον Λόβρεν με τραυματισμό και με δεδομένο ότι είχε ήδη αρκετούς αναπληρωματικούς στο αρχικό σχήμα, είδε την Γουλβς να είναι πιο κινητική. Στο 38′ η ομάδα του Κλοπ βρέθηκε να χάνει όταν ο Μίλνερ έκανε τραγικό λάθος στο κέντρο και ο Ραούλ Χιμένες πήρε όλα τα μέτρα και με δυνατό δεξί νίκησε τον Μινιολέ για το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ και απάντηση από τους Reds καθώς στο 51′ με δυνατό αριστερό ο Οριζί ισοφάρισε για την Λίβερπουλ, όμως το 1-1 δεν έμεινε για πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρούμπεν Νέβες με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έδωσε ξανά προβάδισμα στην Γουλβς (2-1). Στο 69′ ο Σακίρι είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 70′ ο Κλοπ έκανε διπλή αλλαγή με Σαλάχ και Φιρμίνο, όμως τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει και η Γουλβς πανηγύρισε μια μεγάλη πρόκριση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρούντι, Μπένετ, Μπολί, Κοάντι, Κάστρο (75′ Ντόχερτι), Ρούμπεν, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Νέβες, Ζότα (52′ Καβαλέιρο), Χιμένες (83′ Ελντερ Κόστα).

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Λόβρεν (6′ Χούβερ), Μορένο, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Καμάτσο, Τζόουνς (70′ Φιρμίνο), Στάριτζ (70′ Σαλάχ), Σακίρι, Οριζί.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή