Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Αδιανόητο σκηνικό στην Μπάγερν Μονάχου

Έως και κωμικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό σκηνικό που εκτυλίχθηκε στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι επικεφαλής της Μπάγερν Μονάχου. Ούλι Χένες, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς θέλησαν με να μεταφέρουν το μήνυμά τους προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, να σταματήσουν την κριτική που κάνει κακό στην ομάδα.

Κυρίως, αυτό που φαίνεται να τους ενόχλησε είναι η κριτική που δέχεται ο προπονητής της ομάδας, Νίκο Κόβατς, αλλά και κάποιοι από τους πρωτοκλασάτους αστέρες. Άλλωστε, η βαυαρική ομάδα τρέχει ένα σερί τεσσάρων ματς μακριά από νίκη και ήταν λογικό αυτό να προκαλέσει και τριγμούς όπως και αναζήτηση από τα Μέσα για το τι πάει στραβά…

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Ρουμενίγκε, ο οποίος τόνισε ότι «δεν θα ανεχθούμε άλλη τέτοια συμπεριφορά προς τον σύλλογο στο μέλλον. Από σήμερα αυτές οι υποτιμητικές και συκοφαντικές αναφορές δεν θα επιτρέπονται. Θα προστατέψουμε τους παίκτες μας, τον προπονητή μας και το κλαμπ».

Στη συνέχεια πήγε να… τα μπαλώσει λίγο, λέγοντας: «Δεν αναζητούμε την ευθύνη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Εάν δεν παίζουμε καλά, δεν αξίζουμε έπαινο. Αλλά, θέλουμε μια ρεαλιστική κριτική».

Από την πλευρά του ο Σαλιχάμιτζιτς σχολίασε: «Οι ποδοσφαιριστές μας κάνουν την αυτοκριτική τους και η αμφισβήτησή τους από τους δημοσιογράφους δεν είναι αποδεκτή. Πάντοτε θα υπερασπιζόμαστε τους παίκτες και τον προπονητή μας».

localStorage.clear();


Πηγή