Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
ΑΕΚ: Βλέπει πιο «ζεστά» την προοπτική της Αραβίας ο Βέρντε

ΑΕΚ: Βλέπει πιο «ζεστά» την προοπτική της Αραβίας ο Βέρντε

Όταν στη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού ο Ντανιέλε Βέρντε σημείωνε το τελευταίο «κιτρινόμαυρο» γκολ για την προηγούμενη σεζόν -μένει η εκκρεμότητα με τον τελικό Κυπέλλου, με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σέρχιο Αραούχο, έκανε μια κίνηση κλείνοντας τα αυτιά του, θέλοντας να δείξει ότι δεν ακούει όσα λέγονται και γράφονται για εκείνον.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο «έπαιζε» το σενάριο μεταγραφής του, στο οποίο ο ίδιος δεν φαινόταν να… ψήνεται ιδιαίτερα. Ωστόσο, το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Ιταλού εξτρέμ από την Ένωση είναι ανοικτό.

Χθες προέκυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον από αραβική ομάδα για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», οι εκπρόσωποί του τον Ιούλιο ταξίδεψαν στην περιοχή για να ασχοληθούν με την υπόθεση.

Ο Βέρντε δεν έδειχνε να επιθυμεί ιδιαίτερα κάτι τέτοιο, ωστόσο πλέον φέρεται να το βλέπει πιο «ζεστά». Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, είναι διατεθειμένη να εξετάσει κάθε σοβαρή πρόταση που θα έρθει. Πάντως, επί της παρούσης δεν έχει έρθει προσφορά, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο προχωρήσει, δημιουργείται η ανάγκη για απόκτηση εξτρέμ. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς δεν έχει διαγραφεί από τη λίστα του «δικεφάλου», παρότι οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις των εκπροσώπων του Σουηδού εξτρέμ δεν άρεσαν στους ανθρώπους της ομάδας, στο ραντεβού που είχαν με τον Έντσο Ραϊόλα, στην Αθήνα.


Πηγή