Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

ΑΕΚ: Δυσφορία για την τηλεοπτική κάλυψη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό -«Έκαναν πέρα τον Αλμέιδα για… τον Κούγια»

Σοβαρά παράπονα για τη διαδικασία των συνεντεύξεων που ακολουθήθηκε αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» χαρακτηρίζουν «απαράδεκτο» το γεγονός ότι πρώτος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, ενώ οι άνθρωποι του καναλιού «έκαναν πέρα» -όπως τονίζεται χαρακτηριστικά- τον Ματίας Αλμέιδα.

«Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι από αυτό που έγινε και προσβεβλημένοι σίγουρα νιώθουν και οι φίλαθλοί μας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε κι όλοι οι υγιείς φίλαθλοι. Ήταν απαράδεκτο να κάνει ο τηλεοπτικός πάροχος στην άκρη τον προπονητή μας για να προβληθεί αυτό το θλιβερό θέαμα», αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ στην επίσημη θέση της.

Ακόμη, όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Ένωση συμπληρώνει ότι «είναι αδιανόητο ο τηλεοπτικός πάροχος να αφήνει τους πρωταγωνιστές του αγώνα και στη συγκεκριμένη περίπτωση τον προπονητή μας, που θα μιλούσε πρώτος ως φιλοξενούμενος, να περιμένουν προκειμένου να προβληθεί η παρωδία, η φαρσοκωμωδία που είδαμε όλοι».

Υπενθυμίζεται ότι στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να ανοίξει τη διαφορά της στο +6 από τους Πειραιώτες.


Πηγή