Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Εντυπωσιακά πλάνα της «OPAP Arena» να παίρνει… φωτιά [βίντεο]

Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για την είσοδό της στο νέο της «σπίτι», στα πατρογονικά εδάφη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η επιστροφή της ομάδας εκεί όπου αποτελεί τη φυσική της έδρα, έχει… απογειώσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι δείχνουν το πόσο αδημονούν να μπουν στην «OPAP Arena» μέσω της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη πάνω από 21.000 ετήσιες κάρτες έχουν κάνει… φτερά, ενώ αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη να είναι η διάθεσή τους τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, η Ένωση έσπασε το δεύτερο μεγαλύτερο ρεκόρ της σε διαρκείας, ενώ πλησιάζει αρκετά προς το πρώτο.

Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι σχεδόν έτοιμο και η ομάδα Up Stories, με τη χρήση drone και χάρη στη βοήθεια του Γιάννη Αλεξόπουλου με γνώσεις στα σpecial effects, επιχειρεί να βάλει… φωτιά τόσο στις δύο δάδες που δεσπόζουν στην κυρία είσοδο όσο και στις εξέδρες της «OPAP Arena» με ένα τεχνητό pyro show -την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των ομάδων με χρήση φωτοβολίδων.

Το αποτέλεσμα είναι απλά ένα μικρό δείγμα του τι πρόκειται να συμβεί κατά τα επίσημα εγκαίνια του νέου γηπέδου από τους χιλιάδες οπαδούς που θα κατακλύσουν κάθε γωνιά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.


Πηγή