Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Με 22 παίκτες στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη

Με μία ημέρα καθυστέρηση, η ΑΕΚ «πετάει» για τη Θεσσαλονίκη καθώς αντιμετωπίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη Δευτέρα (8/5, 21:00) τον Άρη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. 

Ο «Δικέφαλος», στις δυο αγωνιστικές που απομένουν ως το φινάλε του πρωταθλήματος, χρειάζεται να συγκεντρώσει έστω έναν βαθμό περισσότερο από τον Παναθηναϊκό ώστε να κατακτήσει τον τίτλο, πρώτο από το 2018.  

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει στη διάθεσή του 22 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι στου Χαριλάου. Ο Αργεντινός τεχνικός, στην αποστολή που ανακοίνωσε, δεν συμπεριέλαβε τον ανέτοιμο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και τον τραυματία Σέρχιο Αραούχο ενώ εκτός έμεινε, για λόγους τακτικής, και ο Αλεξάντερ Φράνσον. 

Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται το όνομα του Λάζαρου Ρότα κι απομένει να φανεί κατά πόσο ο 25χρονος δεξιός αμυντικός είναι σε θέση να αγωνιστεί, έπειτα από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ολυμπιακό (3/5) και την παραμονή του για ένα βράδυ στο νοσοκομείο.  

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι. 


Πηγή