Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Ντύνει στα κιτρινόμαυρα τον διεθνή Γάλλο Σιντιμπέ

Κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία είναι σε προχωρημένες επαφές με τον διεθνή Γάλλο μπακ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Την ημέρα που άπαντες στην ΑΕΚ επικεντρώνονται στον αγώνα για την 3η αγωνιστική της Super League, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30), δεν αποκλείεται να υπάρξει και εξέλιξη στα μεταγραφική. Μάλιστα, οι ανακοινώσεις ίσως να γίνουν και στο γήπεδο της Ριζούπολης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βράδυ του Σαββάτου (3/9) η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας Equipe αποκάλυψε πως η Ένωση έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του 30χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονάκο. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο τηρούν σιγή ιχθύος, ωστόσο η περίπτωση του Γάλλου διεθνούς αμυντικού είναι δεδομένα μέσα σε αυτές που απασχολούν -και μάλιστα έντονα, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ.

Ο Σιντιμπέ έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Τρουά, Λιλ, Μονακό και Έβερτον, ενώ είναι και 18 φορές με την Εθνική Γαλλίας. Μάλιστα, ήταν ανάμεσα στους παίκτες που είχαν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018, αγωνιζόμενος, μάλιστα, στον αγώνα των ομίλων με αντίπαλο τη Δανία (βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας στη διοργάνωση ήταν ο Μπεντζαμίν Παβάρ της Μπάγερν Μονάχου -τότε της Στουτγκάρδης).

Σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί το deal, θα έχει προχωρήσει ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή για ελληνική ομάδα αυτήν την περίοδο. Και όλα αυτά ενώ έχει κλείσει το deal του Ολυμπιακού με τον Μαρσέλο (η σπουδαιότερη κίνηση από άποψη ονόματος αυτό το καλοκαίρι στη χώρα μας), ενώ παίκτης του Παναθηναϊκού είναι εδώ και κάποιες ημέρες ο Μπερνάρντ (επίσης διεθνής Βραζιλιάνος).

ΑΕΚ: Προχωρημένη δείχνει η περίπτωση και του φορ

Παράλληλα, τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές και για την απόκτηση φορ. Μάλιστα, λέγεται ότι η Ένωση έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον παίκτη και πλέον είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε φάση διαπραγματεύσεων και δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα deal. Περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή δεν έχουν γίνει γνωστά, παρά μόνο ότι ταιριάζει στα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα να διαθέτει.


Πηγή