Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

ΑΕΚ: Ο αετός της «Αγιά Σοφιάς» κάνει δοκιμαστικές πτήσεις πάνω από το νέο γήπεδο [βίντεο]

Όλο και πιο κοντά έρχεται η στιγμή που ο κόσμος που υποστηρίζει την ΑΕΚ θα μπει στο νέο «σπίτι» της ποδοσφαιρικής ομάδας, στην «Αγιά Σοφιά».

Καθώς το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια (εκεί που παραδοσιακά ήταν η έδρα της), φτάνει προς την τελική ευθεία της ολοκλήρωσής του, μπαίνουν σταδιακά και οι τελευταίες «πινελιές». Μια από αυτές έχει να κάνει με τον αετό, ο οποίος θα πραγματοποιεί πτήσεις πάνω από την έδρα της ομάδας, πριν από τη σέντρα, στα παιχνίδια που θα γίνονται στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», στα πρότυπα της Μπενφίκα και της Λάτσιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εκπαιδευτής του αετού, Σταύρος Αθανασίου, βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, συνεχίζοντας την εκπαίδευση του «Οδυσσέα», του αετού που θα πραγματοποιεί τις πτήσεις πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης, όταν η ομάδα μπει στο νέο της «σπίτι».

«Όπου τολμούν οι αετοί! Η προπόνηση συνεχίζεται προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην πρεμιέρα! Η συνεχής εξέλιξη της εκπαίδευσης και οι πτήσεις γύρω από τις εξέδρες του γηπέδου μας δημιουργούν θέαμα, που είναι πραγματικά εντυπωσιακό», ανέφερε η ΑΕΚ στα social media μαζί με το βίντεο που ανέβασε με τη δοκιμαστική πτήση του αετού στο νέο γήπεδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή