Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Ο επιθεωρητής της UEFA ολοκλήρωσε τον έλεγχο στο νέο γήπεδο -Με Καζαντζίδη η πρώτη δοκιμή ήχου [βίντεο]

Σε εξονυχιστικό έλεγχο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προχώρησε ο ειδικός επιθεωρητής της UEFA.

Επί πέντε ώρες, ο άνθρωπος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας προχώρησε την επιθεώρηση της «Αγιά Σοφιάς» στο πλαίσιο της διαδικασίας «site inspection». Εντός των ημερών, θα σταλεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ η σχετική αναφορά.

Σε δεύτερο στάδιο, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες και λειτουργήσει το γήπεδο, η UEFA θα προχωρήσει σε νέα επιθεώρηση, σε αγώνα που θα έχει υψηλή πληρότητα στις κερκίδες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο απεσταλμένος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας ευχαρίστησε την Ένωση για τη συνεργασία. Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία αναμένει πλέον την ολοκλήρωση των έργων και τα πιστοποιητικά που απαιτούνται (ασφαλείας, χόρτου, ηλεκτροφωτισμού), έτσι ώστε το νέο γήπεδο να είναι έτοιμο από κάθε πλευρά και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΑΕΚ: Η φωνή του Στέλιου Καζανζίδη ήταν η πρώτη που ακούστηκε στο νέο γήπεδο

Ταυτόχρονα, εκτός από την επιθεώρηση της UEFA, προχωρούν και οι δοκιμές σε φώτα, αλλά και τον ήχο στο στάδιο. Όπως διαπιστώνεται από το σχετικό βίντεο, η πρώτη φωνή που ακούστηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν του Στέλιου Καζαντζίδη.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ακουστεί και ο ύμνος της ομάδας, τον οποίο ερμηνεύει ο Μίμης Παπαϊωάννου, σε σύνθεση του Στέλιου Καζαντζίδη και σε στίχους του Χρήστου Κολοκοτρώνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή