Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1: Οι Θεσσαλονικείς έμειναν «όρθιοι» παρά την αποβολή του Τσιγγάρα από πολύ νωρίς

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της εξ αναβολής 17ης αγωνιστικής της Super League.

Όλα έδειχναν πως η «Ένωση» θα έχει ένα εύκολο βράδυ, καθώς οι Θεσσαλονικείς έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές μόλις στο 20ό λεπτό μετά την αποβολή του Τσιγγάρα, ύστερα από χρήση του VAR.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όχι μόνο αυτό, αλλά λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 28′, ο Λιβάι Γκαρσία κατάφερε να ανοίξει το σκορ με όμορφη κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μάνταλου.

Στο 36΄όμως και κόντρα στις προσδοκίες όλων, ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσια με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς. Η μπάλα πέρασε μέσα από το τείχος αφού ο Μάνταλος «έσπασε» από τους συμπαίκτες του και ο Τσιντώτας αιφνιδιάστηκε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε πώς μετέδωσε το iefimerida.gr το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Το δεύτερο ημίχρονο πήγε ακριβώς όπως το ήθελε ο ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στο δικό τους τέταρτο του γηπέδου ώστε να αμυνθούν και κυνηγούσαν μήπως με κάποια αντεπίθεση ή στημένη μπάλα «κλέψουν» το τρίποντο.

Από την άλλη, η ΑΕΚ είχε την κυκλοφορία της μπάλας ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει καθόλου απειλητική. Η ώρα περνούσε, η «Ένωση» δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ των δέκα παικτών, και έτσι μοιραία ήρθε το 1-1, με τον κόσμο της ομάδας της Φιλαδέλφειας να ξεσπάει σε αποδοκιμασίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1

ΑΕΚ (Σ. Οφρυδόπουλος): Τσιντώτας, Ρότα (74′ Μισελέν), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι (56′ Σάκχοφ), Γκαρσία (56′ Άμραμπατ), Μάνταλος (82′ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ (74′ Τάνκοβιτς), Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης (85′ Σάστρε), Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (85′ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Κούρτιτς (74′ Σβαμπ), Ζαμπά (85′ Μουργκ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (66′ Καντουρί), Άκπομ.


Πηγή