Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

ΑΕΚ: Τα δικά μας τείχη έχουν ήδη αρχίσει να ορθώνονται

Πριν από πέντε χρόνια, η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασαν τα σχέδια κατασκευής του νέου γηπέδου της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το παρατημένο για πολύ καιρό στη μοίρα του οικόπεδο, να στοιχειώνει τον κόσμο του συλλόγου.

Από τότε το… νερό μπήκε στ’ αυλάκι και αυτό που δέσποζε στο κέντρο των πάτριων χωμάτων της Ένωσης ως εφιάλτης, άρχισε να μετατρέπεται σε όνειρο, που κάθε μέρα έρχεται όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα. Μέχρι να έρθει η ώρα, που ο «δικέφαλος» πετάξει ξανά πάνω από το σπίτι του, την «Αγιά Σοφιά»…

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Η ΠΑΕ θυμάται την ιστορική ημέρα της παρουσίασης του γηπέδου και μέσω ανακοίνωσής κάνει κάλεσμα στο μέλλον…

«TA ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ!

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΕΙΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια, στις 6 Νοεμβρίου 2013 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε μία εκδήλωση που πέρασε στην ιστορία και με ένα video που άγγιξε τις καρδιές όλων των Ενωσιτών παρουσίασαν το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, “Αγιά Σοφιά” στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Προανήγγειλαν με πανηγυρικό τρόπο την επιστροφή της ομάδας στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών της και παρουσίασαν όχι ένα απλό ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά ένα πολιτιστικό κέντρο προσφυγιάς και ιστορίας.

“Αυτό το γήπεδο θα το χτίσουμε όλοι μαζί, όπως οι πρόγονοί μας. Με πολλά από λίγους και λίγα από πολλούς. Το γήπεδό μας δεν θα έχει ιδιοκτήτη. Η ΑΕΚ δεν είναι εταιρία. Είναι ιστορία και ιδανικό! Αυτό το γήπεδο θα ανήκει στην ΑΕΚ και τον κόσμο της! Δεν είναι υπόθεση του Μελισσανίδη το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλει τα περισσότερα χρήματα” είπε ανάμεσα στ’ άλλα ο εγγυητής του μεγάλου μας ονείρου.

Ένα όνειρο που πολεμήθηκε λυσσαλέα…

Μας λοιδώρησαν, μας ειρωνεύτηκαν, μας είπαν ότι… δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και ότι το μόνο που θα μείνει θα είναι το video με πρωταγωνιστή τον Κώστα Βουτσά…

Μας καθυστέρησαν, αλλά δεν μας λύγισαν, δεν μας εμπόδισαν, δεν θα ήταν δυνατόν να μας σταματήσουν.

Στο video της παρουσίασης μπορείτε να δείτε το ιερό μας οικόπεδο, όπως έδειχνε εγκαταλελειμμένο επί τόσα χρόνια. Μπορείτε, πλέον, να κάνετε τις συγκρίσεις με το σήμερα!

Με τα δικά μας τείχη, που έχουν ήδη αρχίσει να ορθώνονται.

Το 2013 θαυμάζαμε ένα όνειρο!

Το 2018 ζούμε ήδη την πραγματικότητα!».

localStorage.clear();


Πηγή