Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Μοχαμαντί, επιστρέφει τη Δευτέρα στην Ελλάδα ο Βίντα -Με 5.000 οπαδούς στον Βόλο

Ένα ακόμη πρόσωπο θα προστεθεί από τη Δευτέρα (26/12) στις υπηρεσίες του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Ο λόγος για τον Μουντιαλικό Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος πανηγύρισε ως παίκτης της Εθνικής Κροατίας την τρίτη θέση στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, έστω κι αν δεν είχε τον χρόνο που είχε πάρει στις προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις που έλαβε μέρος η χώρα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (26/12), καθώς την ημέρα των Χριστουγέννων ο Αργεντινός τεχνικός έχει δώσει στους παίκτες του ρεπό.

Όσο για τον Μιλάντ Μοχαμαντί, χειρουργήθηκε στο Λονδίνο, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό. Ο Ιρανός αμυντικός της Ένωσης επέστρεψε με τραυματισμό από το Μουντιάλ και οι εξετάσεις έδειξαν αποκόλληση του τένοντα στον δεξιό προσαγωγό, θέμα για το οποίο -τελικά- χρειάστηκε την επέμβαση.

Ο 29χρονος ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και εγχειρίστηκε από τον καθηγητή Σίλντερς Έρνεστ. Το διάστημα που θα μείνει εκτός, θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του. Τις επόμενες ημέρες ο αριστερός φούλμπακ της εθνικής Ιράν θα επιστρέψει στην Αθήνα για να αρχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης στα Σπάτα.

Τέλος, 5.000 εισιτήρια εξασφάλισε η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό». Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη Τετάρτη (28/12, 19:30) το ένα πέταλο στο στάδιο θα είναι κιτρινόμαυρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή