Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

ΑΕΚ: Χωρίς Βίντα, Χατζισαφί, Μουκουντί η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό -«Μέσα» ο Κάλενς

Με τα γνωστά προβλήματα και τις απουσίες των Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/9) η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού (25/9, 21:00) μεγάλου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Βίντα εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στα πλευρά του απ’ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Καμερουνέζος στόπερ στα μέσα της εβδομάδας εισήχθη στο νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο. Ο δε Χατζισαφί, που υπέστη διάσειση στον αγώνα της Πέμπτης (21/9) με έκανε την Κυριακή (24/9) μόνο ένα μέρος του προγράμματος και δεν είναι διαθέσιμος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον αντίποδα, ο Ματίας Αλμέιδα, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ τον νεοαποκτηθέντα Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος αναμένεται να δώσει μία έξτρα επιλογή στα μετόπισθεν, μετά τις απουσίες των Βίντα και Μουκουντί.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το αθηναϊκό ντέρμπι

Την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, συγκροτούν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πιζάρο και Ζίνι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή