Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Στα Σπάτα για να διαμαρτυρηθούν πήγαν οπαδοί της ΑΕΚ

Αναβολή στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ λόγω κορονοϊού – Κρίσιμο το αυριανό τεστ

Μπορεί η ΑΕΚ να είχε γλιτώσει για μεγάλο διάστημα χωρίς ούτε ένα κρούσμα κορονοϊού, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η πανδημία έχει σαρώσει τους «κιτρινόμαυρους». Για τον λόγο αυτό στην Ένωση αποφάσισαν να μη γίνει ούτε σήμερα προπόνηση και αυτή να κανονιστεί μετά το αυριανό τεστ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί νωρίς το πρωί.

Τα αποτελέσματα από αυτόν τον έλεγχο θα είναι κρίσιμα για τον χειρισμό της κατάστασης από εδώ και πέρα, καθώς μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία ακολούθησε ένα «κύμα» κρουσμάτων.

Τα χέρια του Μάσιμο Καρέρα ήταν δεμένα, καθώς οκτώ μέλη του προπονητικού επιτελείου που βρίσκονται σε καραντίνα, αλλά και δεκατρείς ποδοσφαιριστές. Εκτός από τους οκτώ θετικούς στον ιό, Μπακάκη, Μάνταλο, Σάκχοφ, Χνιντ, Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλο και Ινσούα, υπάρχουν και πέντε διεθνείς, ο Ανσαριφάρντ, Νεντελτσεάρου, Μπότος, Μαχαίρας και Χριστόπουλος (οι τρεις τελευταίοι στην Κ-21 της Ελλάδας).

Τα τεστ ανίχνευσης του ιού συνεχίστηκαν και σήμερα με τα αποτελέσματα να αναμένονται το απόγευμα. Αύριο (11/11) θα γίνει νέος έλεγχος και θα μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις όσοι συμπληρώσουν τέσσερα αρνητικά τεστ, ώστε να υπάρξει απόλυτη ασφάλεια για τους υπόλοιπους. Παράλληλα, όμως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα έχουν και μία ολοκληρωμένη εικόνα, μετά την επιστροφή από την Ουκρανία.

Τονίζεται ότι, εάν και αύριο (11/11) προκύψουν κι άλλοι παίκτες θετικοί, δεν θα αγωνιστούν στο ματς με την ΑΕΛ, καθώς δεν προλαβαίνουν να συμπληρωθούν οι ημέρες της απαραίτητης απομόνωσης.


Πηγή