Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ανατροπή «βόμβα» στη Ρεάλ Μαδρίτης: Φεύγει ο Καρίμ Μπενζεμά, η επίσημη ανακοίνωση

Παρελθόν αποτελεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά.

Παρά το γεγονός πως ο Γάλλος κάτοχος της Χρυσής Μπάλας την Πέμπτη 1/6 έλεγε ότι θα μείνει στη Ρεάλ και πως ό,τι γράφεται στο διαδίκτυο δεν ισχύει, οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε διαζύγιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπενζεμά έχει στα χέρια του πρόταση 200 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για το «διαζύγιο» με τον Μπενζεμά

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο αρχηγός μας Καρίμ Μπενζεμά συμφώνησαν να τερματίσουν τη λαμπρή και αξέχαστη θητεία του ως παίκτης του συλλόγου μας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη της και όλη της την αγάπη για αυτόν που είναι ήδη ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους μας.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έφτασε στον σύλλογό μας το 2009, σε ηλικία μόλις 21 ετών, και υπήρξε θεμελιώδης παίκτης σε αυτή τη χρυσή εποχή της ιστορίας μας. Κατά τη διάρκεια των δεκατεσσάρων σεζόν στις οποίες υπερασπίστηκε την ασπίδα και τη φανέλα μας, κατέκτησε 25 τίτλους, αριθμό ρεκόρ για τη Ρεάλ Μαδρίτης: 5 Κύπελλα Ευρώπης, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 4 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 Πρωταθλήματα, 3 Copas del Rey και 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Karim Benzema είναι ο σημερινός κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και UEFA Player of the Year, καθώς και η συμμετοχή του στην FIFA FIFPRO Eleven και η κατάκτηση του Pichichi Trophy 2022. Βραβεία που έλαβε μετά από μία από τις πιο εξαιρετικές σεζόν στην ιστορία μας, ειδικά στο Champions League, στο οποίο ο αρχηγός μας πρωταγωνίστησε σε αξέχαστους αγώνες που βοήθησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το 14ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Παρίσι, όντας ο πρώτος σκόρερ σε αυτή τη διοργάνωση με 15 γκολ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο πέμπτος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα μας τις περισσότερες φορές με 647 συμμετοχές και είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών για τη Ρεάλ Μαδρίτης με 353 γκολ. Είναι επίσης ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών της Ρεάλ Μαδρίτης τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και είναι επίσης ο τέταρτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία αυτής της διοργάνωσης και ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Η καριέρα του Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης υπήρξε παράδειγμα συμπεριφοράς και επαγγελματισμού και εκπροσώπησε τις αξίες του συλλόγου μας. Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον του.

Οι Madridistas και όλοι οι φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο έχουν απολαύσει το μαγικό και μοναδικό ποδόσφαιρο του, το οποίο τον έχει καταστήσει έναν από τους μεγάλους μύθους του συλλόγου μας και έναν από τους μεγάλους θρύλους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του και εύχεται στον ίδιο και σε όλη την οικογένειά του τα καλύτερα σε αυτή τη νέα φάση της ζωής του.

Την ερχόμενη Τρίτη, 6 Ιουνίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί μια θεσμική πράξη τιμής και αποχαιρετισμού του Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης City, παρουσία του προέδρου μας Φλορεντίνο Πέρες.»


Πηγή