Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αντετοκούνμπο: Απογοητευτικό το ματς με τους Γκρίζλις επειδή δεν μπορούσα να βοηθήσω

Η regular season στο NBA ολοκληρώθηκε, με τους Μιλγουόκι Μπακς να μπαίνουν στα play-offs με το καλύτερο ρεκόρ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την αγωνιστική δράση στη «φούσκα» του Ορλάντο, τονίζοντας ότι το τελευταίο ματς με τους Γκρίζλις ήταν απογοητευτική, επειδή λόγω της τιμωρίας του έμεινε στο ξενοδοχείο και δεν μπορούσε να βοηθήσει.

«Το πιο απογοητευτικό για μένα ήταν πιθανώς το παιχνίδι με το Μέμφις, επειδή καθόμουν στο ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να είμαι εκεί για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να κερδίσουν το παιχνίδι. Αυτό έχει τελειώσει, ανήκει στο παρελθόν.

Τώρα είναι ώρα play-offs. Σίγουρα δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας διακόπτης, αλλά ίσως μπορούμε να βρούμε έναν τέτοιο να τον πατήσουμε και να είμαστε υπέροχοι! Πιστεύω ότι αν όλοι επικεντρωθούν στον ίδιο στόχο και ακολουθήσουμε το σχέδιο που έχουμε στο παιχνίδι μας, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα απ’ ότι μέχρι τώρα.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. Δεν έχει σημασία αν μας έχουν ως ένα από τα φαβορί, αλλά νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που κάνουμε εμείς στο γήπεδο, πώς προπονούμαστε και πώς γινόμαστε καλύτεροι, πώς διασκεδάζουμε και πώς βγαίνουμε εκεί και παίζουμε όλοι μαζί», ανέφερε ο Greek Freak.


Πηγή