Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αντετοκούνμπο: Αποθέωσε τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά [βίντεο]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά εντυπωσιακός με 34 πόντους, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στο να παραμείνουν η μοναδική αήττητη ομάδα του ΝΒΑ, στη νίκη με 123-115 επί των Ατλάντα Χοκς.

Ο «Greek Freak» ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συζήτησής του με δημοσιογράφους για τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά, τους οποίους αποθέωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενος στην «καλή του φίλη» Μαρία Σάκκαρη ο «Giannis» είπε: «Είναι καταπληκτική. Είναι σαν πύρινη μπάλα και μου αρέσει αυτό σε αυτήν. Παίζει με πολλή ένταση. Είναι καλή μου φίλη και της εύχομαι τα καλύτερα».

Αναφερόμενος στον Στέφανο Τσιτσιπά, τόνισε: «Είναι ένας υπέροχος τύπος και μόλις ξεκινά τώρα. Είναι στην κορυφή του κόσμου αυτή τη στιγμή, ένας από τους καλύτερους τενίστες εκεί έξω, αλλά απλώς βελτιώνεται και έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Σάκκαρη: «Είδωλό μου ο Γιάννης»

Αφορμή για τις δηλώσεις του Αντετοκούμπο στάθηκαν όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει των τελικών της WTA Finals, που αρχίζουν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Τέξας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νομίζω ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να εμπνευστείς και να πάρεις από τον Γιάννη γιατί για μένα είναι το είδωλό μου. Είναι το άτομο που παρατηρώ περισσότερο. Αυτόν και τον Ράφα (Ναδάλ) θα έλεγα. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι οι άνθρωποι, όπως θέλω να δοκιμάσω και να μοιάσω».

Και συμπλήρωσε: «Ο Γιάννης, είναι έμπνευση, όχι μόνο λόγω της ιστορίας του και είναι γνωστό πώς ξεκίνησε. Απλώς η εστίασή του και ο τρόπος που κάνει τα πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και πώς είναι εκτός γηπέδου. Ο τρόπος που μου μίλησε μερικές φορές, με κάνει να τον θαυμάζω ακόμα περισσότερο. Είναι απλά πολύ μοναδικός».


Πηγή