Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αντετοκούνμπο: Να είμαι με την Εθνική στην Κίνα

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ακόμη μια μεστή εμφάνιση χθες στο Μπρούκλιν, κόντρα στους Νετς, στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς με 113-94. Ο Έλληνας φόργουορντ σημείωσε 30 πόντους, μάζεψε 15 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ, όντας πολύ κοντά σε ένα ακόμη τριπλ-νταμπλ.

Ο «Greek Freak» αποθεώθηκε από Έλληνες ομογενείς, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην ελληνική εφημερίδα της Νέας Υόρκης, «Εθνικός Κήρυξ», μέσω της οποίας τόνισε πως θέλει να είναι υγιής, ώστε να βοηθήσει την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

«Είναι απίστευτη η αγάπη του κόσμου.  Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ.  Με έχουν στηρίξει από την πρώτη μέρα στο NBA.  Στηρίζουν τους Bucks αλλά και την οικογένειά μου.  Είναι απίστευτο το συναίσθημα να έρχομαι εδώ στο Barclay’s Center και να βλέπω τόσες ελληνικές σημαίες και τους ομογενείς να ζητωκραυγάζουν για εμένα.  Κάθε χρόνο έρχονται και περισσότεροι. Τους ευχαριστώ», τόνισε ο Αντετοκούνμπο, για την αποθέωση που δέχθηκε στο Μπρούκλιν από τους ομογενείς.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να βγει MVP στο NBA, αλλά και την πιθανότητα να είναι στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας στο προσεχές Μουντομπάσκετ, ο άσος των Μπακς υπογράμμισε: «Δεν θέλω να σκέφτομαι για το βραβείο MVP. Αλλά, για την Εθνική, θέλω να είμαι εκεί. Μακάρι να τελειώσει η χρονιά, να είμαι υγιής και να αντιπροσωπεύσω την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

localStorage.clear();


Πηγή