Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Απίστευτη ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο, το 1-2 στο 82

Απίστευτη ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο, το 1-2 στο 82′ έγινε 3-2 στο 92′

Σε ένα ματς στο οποίο είχε χαμένο πέναλτι, ευκαιρίες και προηγήθηκε με 1-2 στο 82′, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να χάσει από τον Ατρόμητο.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ από το 3ο λεπτό αλλά ο Σφιντέρσκι δεν τα κατάφερε με τακουνάκι, για να ακολουθήσει στο 14′ νέα φάση με τον ίδιο παίκτη, αλλά και πάλι η κατάληξη δεν ήταν η επιθυμητή. Ένα λεπτό μετά, ο ΠΑΟΚ πήρε πέναλτι για χέρι του Κωτσόπουλου αλλά ο Τζόλης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ, για να έρθει τελικά το γκολ στο 22′.

Θέλοντας να εξιλεωθεί για το άστοχο πέναλτι, ο Τζόλης με πολύ ωραία ενέργεια βρήκε τον Σφιντέρσκι και αυτός με κεφαλιά έκανε το 0-1, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που δεν πατούσε καλά και ο οποίος έκανε και αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα στο 32′, αφού ο Γιαννιώτης τραυματίστηκε.

Το παιχνίδι συνεχιζόταν με τον δικέφαλο του βορρά να ελέγχει την κατάσταση και να φτιάχνει φάσεις για να βάλει δεύτερο γκολ, αλλά στο 40′ ο Μανδάς απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Σφιντέρσκι, ενώ τον νίκησε και στο 54′ σε νέα «μονομαχία» τους. Και εκεί που όλα πήγαιναν καλά για τον ΠΑΟΚ, ήρθε η κίνηση των γηπεδούχων που άλλαξε τα δεδομένα.

Στο 60′ ο Νταβιώτης βγήκε για να μπει ο Μουνίθ και τέσσερα λεπτά αργότερα αυτός ήταν που με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1. Ένα ματς που έδειχνε εύκολο έγινε ξαφνικά δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως είχε τη λύση. Στο 71′ ο Πάμπλο Γκαρσία έβγαλε τον Μουργκ για να βάλει τον Ουάρντα και στο 82′ ο Αιγύπτιος τον δικαίωσε, αφού με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Γιαννούλη έκανε το 1-2.

Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι το ματς κρίθηκε οριστικά, στο 85′ ο Χαρίσης με δυνατό σουτ ισοφάρισε ξανά (2-2) για τον Ατρόμητο, o οποίος στο 92′ με τον Νάτσο έβαλε και τρίτο γκολ και πήρε τεράστια νίκη, σοκάροντας τους ασπρόμαυρους που είναι πλέον στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στο -4 από τον Άρη που βρίσκεται στη 2η θέση.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης (32′ Μανδάς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Σάλομον, Κιβρακίδης, Νταβιώτης (60′ Μουνίθ), Νάτσος, Χαρίσης, Μανούσος (75′ Μάτιτς), Κωτσόπουλος (75′ Χριστοδουλόπουλος).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Σβαμπ (71′ Καντουρί), Μουργκ (71′ Ουάρντα), Α. Ζίβκοβιτς (78′ Νινούα), Τζόλης (70′ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (78′ Κρέμτσικ).


Πηγή