Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Απίστευτο: Ματς στα Χανιά έληξε 14-14 επειδή 47χρονος φορ ήθελε να βγει πρώτος σκόρερ -Έβαλε… 13 γκολ!

Δεν έχουν προηγούμενο όσα έγιναν στο ματς Γαλατάς-Ατρόμητος Μάλεμε για τη Γ’ ΕΠΣ Χανίων, η οποία έληξε με σκορ 14-14!

To παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, αφού οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται λίγο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας και δεν κυνηγούν κάτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην τελευταία θέση -υποβιβασμός δεν υπάρχει σε αυτή την κατηγορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 47χρονος φορ των γηπεδούχων Γιώργος Τσαγκαράκης ήθελε να πετύχει όσο περισσότερα γκολ γινόταν, ώστε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην τελευταία σεζόν της καριέρας του. Όπερ και εγένετο, καθώς έβαλε τα… 13 από τα 14 γκολ της ομάδας του.

Ωστόσο, το σκορ του αγώνα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η μεν ομάδα να ανακοινώσει την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα, ο δε παίκτης να ζητήσει συγγνώμη για όσα έγιναν και να αιτηθεί να μην καταμετρηθούν τα τέρματα που σημείωσε.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Το Δ.Σ. Αθλητικού Συλλόγου Γαλατά θέλει να ζητήσει συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Η σκέψη, οι ιδέες και τα όνειρα μας για το τοπικό ποδόσφαιρο απέχουν από αυτά τα αποτελέσματα. Σε ένδειξη σεβασμού προς τις υπόλοιπες ομάδες τις κατηγορίας αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ζητούμε από το πειθαρχικό της ΕΠΣΧ την αφαίρεση του βαθμού μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς και τα γκολ που σημειώθηκαν ώστε να μην επηρεαστεί η λίστα με τους σκόρερ της κατηγορίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ματαιοδοξία του ενός για προσωπική προβολή και η βλακεία των υπολοίπων δεν μπορεί να αναιρέσει το αθλητικό πνεύμα με το οποίο δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη ομάδα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ Ιδομενέα 1908 και τον πρόεδρο τους κ. Κορκίδη για την παραχώρηση της έδρας αφιλοκερδώς όπως και για τις πολύτιμες γνώσεις του».

Στη δήλωσή του ο ποδοσφαιριστής αναφέρει:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελα να ενημερώσω το χανιώτικο φίλαθλο κοινό για τα πεπραγμένα στον αγώνα της 21/03/2022 μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Γαλατά – Ατρόμητος Μάλεμε. Στον συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκαν δύο ομάδες οι οποίες είναι βαθμολογικά αδιάφορες, οπότε το μόνο ενδιαφέρον που υπήρχε ήταν από την πλευρά μου να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ γίνεται ώστε να βγω πρώτος σκόρερ στην τελευταία αγωνιστική σεζόν της μεγάλης καριέρας μου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειδή όμως έχω μάθει στην ζωή μου να έχω και τη συνείδηση μου καθαρή ζητάω μια συγγνώμη από όλους τους εμπλεκόμενους και θιγμένους. Επίσης θα ήθελα να μη μετρηθεί κανένα γκολ από τα χθεσινά στο σύνολο της φετινής χρονιάς γιατί μια καθαρή συνείδηση έχει μεγαλύτερη αξία από ένα επιπλέον βραβείο.

Μετά τιμής Γιώργος Τσαγκαράκης». 


Πηγή