Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
«Απογειώθηκε» στον Ολυμπιακό ο Χάσαν

«Απογειώθηκε» στον Ολυμπιακό ο Χάσαν

Ο Αχμέντ Χασάν που έχει παίξει 98 ματς υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει ήδη προσωπικό επιθετικό ρεκόρ στον Ολυμπιακό!

Ο Αιγύπτιος αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αχμέντ Χασάν λοιπόν στους Πειραιώτες έχει πλέον 28 γκολ και 3 ασίστ σε 61 αγώνες. Ποτέ άλλοτε δεν είχε τόσο μεγάλη επίδοση σε ομάδα καθώς στη Μπράγκα είχε 25 γκολ με 15 ασίστ σε 108 όμως αγώνες και στη Ρίο Άβε σε 98 ματς 32 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Χασάν φέτος έχει σκοράρει σε τρία συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Σκόραρε φυσικά και με τον ΟΦΗ στο 0-2 της περασμένης Κυριακής.

Άλλο τρομερό στοιχείο με τον έμπερο στράικερ είναι πως έχει δουλέψει με προπονητές που έχουν θητεύσει στην Ελλάδα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς στη συνεργασία τους έχουν 98 ματς μαζί και σε αυτά ο Χασάν έχει 44 γκολ και 7 ασίστ.

Είχε προπονητή όμως και τον Σα Πίντο σε 7 αγώνες και τον Πεσέιρο σε 19 και τον Αμπέλ Φερέιρα σε 35 αλλά και τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο σε 61!

Ο Χασάν, που έχει και πορτογαλικό διαβατήριο, έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της Ρίο Άβε ενώ έχει δουλέψει με οκτώ διαφορετικούς προπονητές. Με τον Μαρτίνς βέβαια έχει τα περισσότερα ματς από κάθε άλλον.

Στη Ρίο Άβε με τον Μαρτίνς είχε 37 ματς με 16 γκολ και 3 ασίστ. Στον Ολυμπιακό μαζί του σε 2 διαφορετικές θητείες έχει 61 παιχνίδια με 28 γκολ και 4 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή