Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο ο Χόλιντεϊ: «Είναι σούπερσταρ, είναι ο καλύτερος και δουλεύει σκληρά» [βίντεο]

Ο Τζρου Χόλιντεϊ αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Μαζί με τον «Greek Freak» κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 2021 για τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ αισιοδοξεί πως, αν παραμείνουν όλοι οι παίκτες υγιείς, μπορούν να «χτυπήσουν» ξανά το πρωτάθλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στάθηκε επίσης στο επίπεδο και την εργατικότητα του Γιάννη, αλλά και στις… διακοπές που θέλει να κάνει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τζρου Χόλιντεϊ:

  • Λοιπόν, Τζρου, πρώτη ερώτηση και η πιο κρίσιμη… Στη μια ομάδα παίζουν εσύ, ο Τζάστιν και ο Άαρον και στην άλλη ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Αλέξανδρος. Ποια ομάδα κερδίζει;

«Δεν ξέρω. Θα πρέπει να το δοκιμάσουμε. Σε διαγωνισμό τριπόντων ή κάτι τέτοιο;»

  • Όχι, τρεις εναντίων τριών.

«Θα αποδεχτώ την πρόκληση και τα αδέρφια Χόλιντεϊ θα κερδίσουν».

  • Επειδή είναι καλύτεροι αμυντικοί;

«Ναι. Μπορούμε να σουτάρουμε αρκετά καλά, είναι πιο ψηλοί αλλά θα παλέψουμε».

  • Από την πρώτη στιγμή που φόρεσες τη φανέλα των Μπακς ταίριαξες με την ομάδα. Πώς είναι να παίζεις στο πλευρό του Γιάννη;

«Είναι απίστευτο. Είναι ένας σούπερσταρ, είναι ο καλύτερος και δουλεύει σκληρά. Είναι σοβαρός σε αυτό που κάνει, διαρκώς σου αποδεικνύει την αγάπη του για το παιχνίδι και σε παρακινεί να βελτιωθείς και εσύ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

  • Είσαι και εσύ ένας εξίσου δουλευταράς. Είναι αλήθεια πως στο σπίτι σου στο Λος Άντζελες έχεις φτιάξει αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου κάθε καλοκαίρι εσύ και τα αδέλφια σου δουλεύετε εκεί;

«Σχεδόν ναι. Δουλεύουμε και παίζουμε, γιατί αγαπάμε το μπάσκετ. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και θεωρώ σωστό να μοιράζομαι τον συγκεκριμένο χώρο στο σπίτι μου με την οικογένειά μου».

  • Η ομάδα δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές, κρατήσατε τον περσινό κορμό, θεωρείς ότι η ομάδα έχει τα κατάλληλα εργαλεία να διεκδικήσει το τίτλο φέτος;

«Νομίζω πως ναι. Διαθέτουμε το ταλέντο και την εμπειρία, το μόνο που θα χρειαστούμε είναι να παραμείνουμε υγιείς. Αν αυτό συμβεί, τότε θεωρώ πως έχουμε καλές πιθανότητες».

  • Ο Γιάννης αγωνίστηκε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να κερδίσεις τον Γιάννη σε διεθνές επίπεδο;

«Ναι, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ δεν χάνει εύκολα. Θα έχει πλάκα να τον αντιμετωπίσω με διαφορετική ομάδα, σε άλλο περιβάλλον, σε ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Όταν αγωνίζεσαι με την Εθνική σου ομάδα νιώθεις υπερήφανος, θα ήταν ωραίο να το ζήσουμε».

  • Είχες συμπαίκτες μεγάλους παίκτες, ποιο είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει τον Γιάννη από τους υπόλοιπους;

«Νομίζω πως είναι η εργατικότητά του. Κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερος. Μερικές φορές νομίζεις πως δεν μπορεί να βελτιωθεί άλλο, όμως αυτός βρίσκει τον τρόπο και το καταφέρνει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

  • Πάμε πίσω, στους τελικούς του ΝΒΑ τη σεζόν 2020-21 και πιο συγκριμένα στο 5ο παιχνίδι. Ο Ντέβιν Μπούκερ είναι έτοιμος για τη διείσδυση… Περιέγραψέ μας τι έγινε προτού κλέψεις την μπάλα και στη συνέχεια βρεις τον Γιάννη.

«Ειλικρινά, ένας πρώην συμπαίκτης μου, ο Πι Τζέι Τάκερ, έπαιξε σπουδαία άμυνα, ο Μπούκερ γύρισε την πλάτη του, του έκλεψα την μπάλα. Στην επίθεση ο Γιάννης «κλείδωσε» τη νίκη, προσπάθησα να υψώσω την μπάλα όσο περισσότερο μπορούσα για να μην την κλέψει κανείς».

  • Ο Γιάννης έχει φιλοξενήσει αρκετούς συμπαίκτες του στην Ελλάδα, εσύ πότε θα έρθεις;

«Ελπίζω το επόμενο καλοκαίρι. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρέθηκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική μου ομάδα και φέτος δεν τα κατάφερα, ελπίζω του χρόνου όμως».


Πηγή