Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
«Ο Μέσι τα έχει βρει με την Μάντσεστερ Σίτι»

Αποθεώνει Γκουαρδιόλα ο Μέσι: Έχει κάτι ξεχωριστό, σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά

Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στους δύο καλύτερους προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί ως τώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Αργεντίνος άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε στο «La Sexta» και άπαντες περιμένουν την Κυριακή, όταν και θα δημοσιοποιηθούν όλα όσα είπε. Προς το παρόν, διαρρέουν συγκεκριμένα κομμάτια, όπως αυτό για τους καλύτερους προπονητές που είχε μέχρι τώρα.

«Ο Γκουαρδιόλα και ο Λουίς Ενρίκε ήταν οι καλύτεροι. Ο Πεπ είχε κάτι το ξεχωριστό, δεν ξέρω τι αλλά σε κάνει να δεις τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Όπως και το πώς προετοίμαζε τα παιχνίδια, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Στην επίθεση ειδικά σου έλεγε πάντα πώς ακριβώς θα πάει το ματς, ήξερε τι θα γίνει σε κάθε ματς και πως θα πρέπει να επιτεθείς για να νικήσεις», είπε αρχικά ο Μέσι και πρόσθεσε.

«Το να τους έχω προπονητές τους Γκουαρδιόλα και Λουίς Ενρίκε, τον έναν μετά τον άλλο και μάλιστα σε τόσο μικρό διάστημα, με έκανε να μεγαλώσω πολύ, να βλέπω διαφορετικά το ποδόσφαιρο..».

Η αποθέωση προς τον Γκουαρδιόλα, φυσικά, ήταν αναμενόμενη αφού έγραψαν ιστορία στην κοινή παρουσία τους στη Μπαρτσελόνα, αλλά τα διεθνή ΜΜΕ δίνουν και… μεταγραφική χροιά στο θέμα, αφού η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μέσι και η παρουσία του Πεπ είναι το πιο δυνατό «επιχείρημά» της, στην προσπάθειά της να τον πείσει να μετακομίσει στην Αγγλία.


Πηγή