Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Αραούχο: Επέστρεψα στην ΑΕΚ για την αγάπη, όχι για τα λεφτά

Αραούχο: Επέστρεψα στην ΑΕΚ για την αγάπη, όχι για τα λεφτά

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στο 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Έφυγε το καλοκαίρι του 2018, άντεξε μακριά για 1,5 χρόνο και τελικά επέστρεψε στην ομάδα που νιώθει πιο άνετα από ό,τι οπουδήποτε αλλού.

Ο Σέρχιο Αραούχο, για τον οποίο ο λόγος, ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-0) με το γκολ που πέτυχε, συνέχισε την παράδοση που έχει να σκοράρει σε ντέρμπι και στις δηλώσεις του μίλησε… σαν οπαδός.

«Έχω πει ότι θέλω να μείνω εδώ και μετά το καλοκαίρι. Αν το θέλει ο θεός θα τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ μια έξτρα προσπάθεια. Δεν ήρθα εδώ για τα χρήματα, ήρθα εδώ για την αγάπη του κόσμου», είπε ο Αργεντίνος επιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova.

Για τα συναισθήματα του: «Αισθάνομαι ευτυχής που είμαι εδώ. Θέλω να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα σε αυτά που ζητά ο προπονητής. Θέλω βελτίωση».

Για τη συνεργασία με τον Μάρκο Λιβάια: «Για τον Μάρκο, τι να πω; Χωρίς να κοιταζόμαστε μπορούμε να συνεννοηθούμε. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ΑΕΚ».

Για τον Μάσιμο Καρέρα: «Είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι καλά, μου δείχνει εμπιστοσύνη. Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις».

Για τις διαφορές ανάμεσα στην ΑΕΚ που άφησε και στην ΑΕΚ που βρίσκει: «Με τον Μανόλο Χιμένεθ είναι ξεχωριστή η σχέση μας. Με στήριξε σε δύσκολη στιγμή. Είναι δύσκολο να μπω σε αυτή τη σύγκριση. Αισθάνομαι καλά με τον Καρέρα. Θέλω σύντομα να τα καταφέρω να βοηθήσω στην ΑΕΚ».


Πηγή