Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Βίλας Μπόας για Βαλμπουενά: Δεν περίμενα να μιλήσει έτσι για τη Μαρσέιγ

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας εξέφρασε την έκπληξή του για τα όσα είπε ο Ματιέ Βαλμποευνά για τη Μαρσέιγ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα.

«Είδα μία ομάδα που δεν είχε ψυχή. Δεν είδα προσωπικότητα, δεν είδα βοήθεια μεταξύ των ποδοσφαιριστών, δεν είδα ηγέτη. Έτσι το ένιωσα στο γήπεδο. Ένιωσα ότι κάτι κακό υπάρχει στην ομάδα. Έπαιξαν απλά για να παίξουν» είχε πει ο Ματιέ Βαλμπουενά μετά την πρεμιέρα και ο Αντρέ Βίλας Μπόας… απάντησε!

Ο κόουτς της Μαρσέιγ εξέφρασε την έκπληξή του για τα όσα ειπώθηκαν από τον εξτρέμ του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «Η δήλωση του Βαλμπουενά έγινε μετά το ματς και την ασίστ που μοίρασε. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το ματς εκείνο θα τελείωνε χωρίς σκορ, θα μπορούσαμε ακόμη να νικήσουμε 1-0 αν είχε σκοράρει ο Μπενεντέτο. Δεν περίμενα τέτοια τοποθέτηση για τη Μαρσέιγ από έναν έμπειρο παίκτη όπως ο Βαλμπουενά».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως ο Βαλμπουενά δεν πανηγύρισε το γκολ εναντίον της πρώην του ομάδας, παρά την ασίστ που έβγαλε στον Χασάν. Αλλωστε, τόνισε πως τρέφει μεγάλο σεβασμό για τους Μασσαλούς.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή