Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Βαλμπουενά: Να μην πιστέψουμε ότι όλα έχουν τελειώσει

Βαλμπουενά: Να μην πιστέψουμε ότι όλα έχουν τελειώσει

Εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν απόψε ο Ματιέ Βαλμπουενά, στο 2-0 επί της Ομόνοιας. «Είμαι πολυ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος που η ομάδα κέρδισε. Που κάναμε αυτό το βήμα. Παρόλο που δεν παίξαμε καλά, είμαστε ευχαριστημένοι», είπε αρχικά στην Cosmote TV και συνέχισε.

«Eίναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, στο πρώτο δεν ήμασταν καλόί. Η είσοδος των Λαζάρ (σ.σ. Ραντζέλοβιτς) και Γιουσέφ (σ.σ. Ελ Αραμπί) βοήθησαν πολύ. Δείξαμε πως έχουμε χαρακτήρα σαν ομάδα», σχολίασε.

Μετά είπε πως «η χρονιά φέτος θα είναι  δύσκολη. Δεν κάναμε προετοιμασία. Ολα τα παιχνίδια μετράνε. Εχουμε πολλούς νέους παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο. Εμείς να τους μάθουμε και εκείνοι να μάθουν την ομάδα. Αν με όλα αυτά τα προβλήματα κερδίσαμε 2-0, σημαίνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Με τον χρόνο θα δείξουμε καλά πράγματα».

Ο Γάλλος μίλησε και στο Cytavision όπου, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

Για το παιχνίδι: «Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι προκριματικού γύρου να κερδίζουμε με 2-0. Δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, μες λείπουν οι αυτοματισμοί. Το να κερδίζεις το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας είναι πολύ σημαντικό και συνεχίζουμε».

Για το αν οφείλεται στην αμυντική τακτική της Ομόνοιας η απόδοση του Ολυμπιακού: «Πραγματικά περισσότερο οφείλεται στα δικά μας θέματα. Είμαστε πολύ νωρίς στην σεζόν, έφυγαν παίκτες, ήρθαν άλλοι, δεν κάναμε προετοιμασία και έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Αλλά όταν μπορούμε να κερδίζουμε με 2-0 ακόμα και σε μια κακή μέρα δείχνει ότι η ομάδα έχει την ποιότητα και τις προσωπικότητες».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στην ρεβάνς: «Είναι σημαντικό να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και να μην πιστέψουμε ότι όλα έχουν τελειώσει».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή