Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Βόλος – Ατρόμητος 1-1: Κράτησε το αήττητο στα πλέι άουτ της Super League η ομάδα του Περιστερίου

Μπορεί το παιχνίδι στον Βόλο να ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, ωστόσο ο Ατρόμητος διατήρησε το αήττητο στα πλέι άουτ της Super League, κόντρα στην τοπική ομάδα.

Στη δεύτερη χρονικά αναμέτρηση της 5ης ημέρας του μίνι πρωταθλήματος της Super League, στο οποίο οι δύο ομάδες δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο, το 1-1 επισφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο «Πανθεσσαλικό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το συγκρότημα του Κρις Κόουλμαν ήταν η τρίτη ισοπαλία σε πέντε ματς που έδωσε (έχει και δύο νίκες), ενώ από την πλευρά τους, οι Βολιώτες μπορεί να έμειναν αήττητοι σε τέταρτο σερί παιχνίδι, με μόλις μία νίκη στο ενεργητικό τους.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν εννέα προσπάθειες στην περιοχή του Ατρόμητου, αλλά στην τελική φάση υστερούσαν. Πέραν από την φάση του 17ου λεπτού, όταν το σουτ του Μπαρτόλο «έγλυψε» το δοκάρι του Γιαννιώτη.

Ωστόσο, στη μια καλή φάση που είχαν οι Περιστεριώτες στο πρώτο ημίχρονο, βρήκαν τον τρόπο να «πατήσουν» με προϋποθέσεις στην περιοχή του Βόλου, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον μόνιμο τους σκόρερ στο πρωτάθλημα, τον Κουλούρη. Ο έμπειρος στράικερ έφυγε στην αντεπίθεση και αφού στάθηκε τυχερός, παίρνοντας την κόντρα από τον Γκιουλέν μέσα στην περιοχή, με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο στο 42′.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου απάντησε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους. Ο Καστεγιάνο στο 52′ υπέπεσε σε τραγικό λάθος, ο Φαν Φέερτ έκλεψε την μπάλα στην περιοχή και με αριστερό σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 62′ σε μαρκάρισμα του Ροτάριου στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το VAR συμφώνησε με τον διαιτητή που έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Ο Κουλούρης στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει το «διπλό» στην ομάδα του, με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα αμυνομένων στο σουτ που επιχείρησε μέσα στην περιοχή.

Βόλος – Ατρόμητος 1-1

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Φεράρι, Σιέλης, Άλχο, Γκιουλέν (69′ Τριανταφύλλου), Μπαριέντος, Τσοκάνης (62′ Ριένστρα), Μεταξάς (69′ Ροσέρο), Φερνάντες, Μπαρτόλο (82′ Πουρίτα), Φαν Φέερτ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (77′ Τζοβάρας), Κιβρακίδης (77′ Βασιλαντωνόπουλος), Στρουγγής, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης (77′ Άλιμπεκ), Μουνίθ (83′ Ντένιτς), Κλωναρίδης (27′ Ροτάριου), Κουλούρης.

Πλέι άουτ Super League: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

  • ΟΦΗ – Παναιτωλικός 0-1
  • ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος 1-1
  • Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 2/5, 19:30
  • Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 2/5, 19:30

Η βαθμολογία (σε 30 αγώνες)

  1. ΟΦΗ 41 -31αγ.
  2. Αστέρας Τρίπολης 40
  3. Παναιτωλικός 36 -31αγ.
  4. Ιωνικός 36
  5. ΝΠΣ Βόλος 36 -31αγ.
  6. Ατρόμητος 32 -31αγ.
  7. Λαμία 21
  8. Απόλλων Σμύρνης 20

Πηγή