Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δολοφονία Καρολάιν: Ετσι άφησε το σπίτι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά τη δολοφονία -Νέες φωτό

Δύο χρόνια μετά το άγριο έγκλημα που ανατρίχιασε όλη την Ελλάδα, έρχονται νέες φωτό από το σπίτι στα Γλυκά Νερά όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οι νέες εικόνες από το σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν δείχνουν τις κινήσεις και το σχέδιο του γυναικοκτόνου πιλότου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε εν ψυχρώ την σύζυγό του Καρολάιν Κράις στον ύπνο της και εν συνεχεία έστησε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά σκηνικό ληστείας. Φρόντισε τα πάντα, ή μάλλον σχεδόν τα πάντα, για να δώσει την εικόνα εισβολής ληστών που δολοφόνησαν την σύζυγό του και έδεσαν τον ίδιο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θεωρούσε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα και επί 37 ημέρες έπαιζε θέατρο, παριστάνοντας τον συντετριμμένο σύζυγο. Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ κατάφεραν να φθάσουν στον δολοφόνο αποκαλύπτοντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και όλα όσα φρικτά είχε διαπράξει.

Η οργή της μητέρας της Καρολάιν κατά του Μπάμπη -«Το τέρας με πήγε να διαλέξω φέρετρο και με έβαλε να πληρώσω»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «ανέκρινε» την ψυχολόγο της Καρολάιν -«Ήταν ένα είδος αγάπης που έπνιγε», του απάντησε

Γλυκά Νερά: Μέσα στο σπίτι της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς

Δυο χρόνια μετά την άγρια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και ενώ η δίκη του γυναικοκτόνου πιλότου βρίσκεται σε εξέλιξη, το Mega φέρνει στη δημοσιότητα ντοκουμέντα από το εσωτερικό του σπιτιού της αδικοχαμένης Καρολάιν το μοιραίο εκείνο βράδυ, αλλά και το μαξιλάρι που για έξι λεπτά ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίεζε στο πρόσωπό της, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο.

Οι άνδρες της σήμανσης όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο, πήραν αποτυπώματα για να φτάσουν τότε στα ίχνη των δραστών. Τότε που ο 34χρονος προσπαθούσε να παραπλανήσει τους πάντες.

Σε φωτογραφία λίγα λεπτά μετά το άγριο έγκλημα φαίνεται το παιδικό δωμάτιο με το πάρκο του μωρού. Σε άλλες φαίνεται η σκάλα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κρεμάσει την Ρόξυ, τον σκύλο της Κάρολαιν, με σκοπό να φανεί η ιστορία της άγριας ληστείας πιο αληθοφανής.

Στις εικόνες διακρίνεται και η σκάλα που οδηγούσε στη σοφίτα την οποία κατέβηκε και ανέβηκε μετά τη δολοφονία της Καρολάιν με το smart watch του να τον προδίδει… Στην προσπάθειά του να ξεγελάσει τις αρχές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε βγάλει ακόμη και από το παράθυρο τις βίδες. Πίστευε πως είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα έχοντας στήσει το κατάλληλο σκηνικό.

Συγκλονίζουν μάλιστα οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο σαλόνι του σπιτιού τους που δείχνουν ευτυχισμένες τους στιγμές. Δίπλα μάλιστα υπάρχει και ένα γύψινο αποτύπωμα του ποδιού της μικρής Λυδίας.


Πηγή