Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Περιμένουν την έφεση για είσοδο στα πλέι οφ της Super League οι Ηπειρώτες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πάλεψε στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα, αλλά με το τελικό 0-0 δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα της Super League.

Οι Ηπειρώτες διεκδίκησαν τη νίκη και μια θέση στα πλέι οφ από σήμερα (6/3), αλλά έμειναν στο «μηδέν», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League και δεν μπόρεσαν να κάνει το επόμενο βήμα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ευελπιστούν να πάρουν πίσω τους 5 βαθμούς που τους έχουν αφαιρεθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δοκάρι του Σνάιντερ… έκοψε τα φτερά στους Ηπειρώτες

Στο α’ μέρος ο Βόλος μπήκε δυνατά και στο 13′ έφθασε κοντά στο γκολ, αλλά η τρομερή επέμβαση του Λοντίγκιν το απέτρεψε, μετά από την κεφαλιά του Μπαριέντος. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ ισορρόπησε το ματς και στο 33′ είχε δοκάρι.

Τότε μετά από λάθος του Μπαρτόλο, ο οποίος έχασε την μπάλα από τον Περέα, ο τελευταίος βρήκε με πάσα τον Σνάιντερ, εκείνος σούταρε, αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό του δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι επέμειναν και στο 41′ έφθασαν ξανά κοντά στο γκολ, όταν μετά από το κόρνερ του Σάλιακα, ο Ντομίνγκεθ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον ΠΑΣ να πιέζει για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ωστόσο, ο Βόλος κατάφερνε να διώχνει τους κινδύνους από την περιοχή του, αλλά και να απειλεί με αντεπιθέσεις. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι στην τελική έκβαση του αγώνα.

Τα highlights της αναμέτρησης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Γκιουλέν, Ρίνερ, Μπαρτόλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ορόζ (71′ Νίνης), Φερνάντες (88′ Πουρίτα), Ρεγκατέν (71′ Κορέα), Φαν Βέερτ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Λιάσος (72′ Μπρένερ), Στάνκο (55′ Καραχάλιος), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάφσκι, Περέα, Σνάιντερ (86′ Μίνα).


Πηγή