Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γαλλία: Απίστευτο σκηνικό από τους οπαδούς της Λυών -Δημιούργησαν τέσσερα κορέο, το ένα μετά το άλλο [βίντεο]

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα κορεό οπαδών μας αφήνουν με το στόμα ανοικτό. Ωστόσο, αυτό που έκαναν οι οργανωμένοι της Λυών, στη Γαλλία, ξεπερνά το εντυπωσιακό.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λυών, «Bad Gones», θέλησαν να γιορτάσουν τα 35 χρόνια από την ίδρυσή τους με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Και το κατάφεραν, καθώς το υπερθέαμα που παρουσίασαν κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με τη Νις ήδη «ταξιδεύει» πέρα από τα σύνορα της Γαλλίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σκηνικό ήταν βγαλμένο από πραγματική οπαδική παράσταση, καθώς οι «Bad Gones» επιστράτευσαν και τεράστιες κουρτίνες, που παρέπεμπαν σε θέατρο. Κάθε φορά που άνοιγαν, ξεπρόβαλε από μέσα και ένα άλλο κορεό, διαφορετικό σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο.

Συνολικά τέσσερα κορεό παρουσίασαν οι οπαδοί της Λυών, που εναλλάσσονταν το ένα μετά το άλλο, για να δημιουργήσουν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, σε μια προσπάθεια που απαιτεί οργάνωση, κόπο και φυσικά τρόπο.

Η βραδιά ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή για τη Λυών ως σύλλογο και όσους την υποστηρίζουν, καθώς στο γήπεδο βρέθηκε και ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο παίκτης που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα και ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τα εντυπωσιακά κορεό των οπαδών της Λυών:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή