Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γιαννακόπουλος: Ο πατέρας μου ήθελε ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο όραμα του πατέρα του για ενιαίο Παναθηναϊκό και μίλησε για την κόντρα με την Euroleague η οποία ανήκει στο παρελθόν, στη συνέντευξη Τύπου του 1ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αρχικά ο πρόεδρος του μπασκετικού Παναθηναϊκού ανέφερε ότι η θέσπιση του συγκεκριμένου τουρνουά είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η ΚΑΕ για έναν άνθρωπο που πρόσφερε τόσα πολλά.

«Ευχαριστώ αυτούς που το ενέταξαν στο επίσημο καλεντάρι και θέλω να ευχαριστήσω τις τρεις ομάδες που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας και χαίρομαι που το τουρνουά θα γίνει μεταξύ φίλων. Τα έσοδα του τουρνουά καθώς και μελλοντικές ενέργειες θα πάνε στο Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» που έχει σκοπό να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Είμαστε σε συζητήσεις με το Υπουργείο ώστε να δημιουργηθούν νέες εγκαταστάσεις και να βελτιωθούν κάποιες από αυτές που ήδη υπάρχουν.

Ενημερώθηκα πως απόψε στο γήπεδο θα είναι οι ποδοσφαιριστές μας και οι αθλητές των Ερασιτεχνικών τμημάτων μας. Αυτό με κάνει χαρούμενο και ξέρω πως αν ζούσε και το έβλεπε θα ήταν και αυτός χαρούμενος αφού πάντα ήθελε ενιαίο και αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Για τη διαμάχη με την Euroleague ανέφερε ότι ποτέ σε μία κόντρα δεν ευθύνεται μία πλευρά. «Έγιναν λάθη και από τους δύο. Από μας κάποιες φορές ξεπεράστηκαν τα όρια. Καθίσαμε και συζητήσαμε και όλα ανήκουν στο παρελθόν με σκοπό το καλό του μπάσκετ» σημείωσε.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή