Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γιασικεβίτσιους: Το μοντέλο του Παναθηναϊκού μου ταιριάζει

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξέφρασε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό κι εξήγησε πως το μοντέλο που ακολουθούν οι «πράσινοι» ταιριάζει στα δικά του δεδομένα.

Ο Γιασικεβίτσιους, ο οποίος οδήγησε φέτος τη Ζαλγκίρις στο Final 4 έπειτα από 19 χρόνια, συμφώνησε πρόσφατα να συνεχίσει στον πάγκο των Λιθουανών για ακόμα έναν χρόνο, τιμώντας το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Mundo Deportivo, ο Σάρας κλήθηκε να σχολιάσει την ιδιαίτερη σχέση του με τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα, καταλήγοντας στον… Παναθηναϊκό!

«Ένας νέος παίκτης στην Μπαρτσελόνα πρέπει να δουλέψει σκληρά, να δώσει το μάξιμουμ και να παίξει καλά για να επιβιώσει εκεί. Ένας νέος προπονητής πρέπει να κάνει περισσότερα πράγματα. Αρχικώς πρέπει να τα πηγαίνει καλά με τα αφεντικά και να βλέπει τα πράγματα με ευρύτερο τρόπο. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας πολύ δύσκολος οργανισμός επειδή, ακριβώς, δεν ξέρουμε ποιος είναι υπεύθυνος στο τμήμα μπάσκετ και ποιος τελικά λαμβάνει τις αποφάσεις!

Παρεμπιπτόντως, η Μπάρτσα δεν είναι η μόνη ομάδα για την οποία έχω μεγάλη αγάπη. Η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό ήταν πάντα πολύ μεγάλη! Ο τρόπος που λειτουργούν οι άνθρωποι εκεί ταιριάζει περισσότερο στο δικό μου στιλ, αφήνοντας δύναμη στα χέρια του προπονητή. Μπορείτε να δείτε πόσο καλή δουλειά κάνει ο Τσάβι Πασκουάλ. Είναι εκείνος που έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές. Το μοντέλο του Παναθηναϊκού είναι αυτό που αρέσει περισσότερο στους προπονητές».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή